1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Marius LASLO, DESTINE Broker: ...

Marius LASLO, DESTINE Broker: Segmentul clientilor individuali de asigurari de sanatate, crestere de 28% in 2019

Interesul romanilor pentru asigurarile de sanatate este in crestere, iar acest lucru este indicat si de rezultatele raportate anul trecut. DESTINE Broker a inregistrat, pe portofoliul propriu, o crestere de 28%, pe segmentul clientilor individuali de asigurari de sanatate private, a precizat Marius LASLO, Director Executiv al companiei de brokeraj.

Mai mult decat atat, "ponderea politelor de asigurare de sanatate pentru familie, situatie in care copiii pot beneficia de un astfel de produs, a crescut in 2019 cu aproximativ 50% comparativ cu anul 2018".

Intrebat care este profilul clientului acestui tip de polite, Marius LASLO a subliniat ca, "atunci cand vorbim despre consumatorii care beneficiaza de o asigurare privata de sanatate este nevoie sa analizam cel putin doua categorii de oameni. In primul rand, vorbim de un angajat sau colaborator al unei companii care primeste asigurarea privata de sanatate ca beneficiu din partea angajatorului. In al doilea rand, vorbim de persoana fizica cu varsta de 30 - 50 ani, care locuieste in mediul urban si isi doreste servicii medicale de calitate superioara celor oferite de clinicile de stat."

Printre cele mai importante avantaje oferite de o asigurare de sanatate se numara, a explicat Directorul Executiv al DESTINE Broker, urmatoarele aspecte:
  • Calitatea serviciilor oferite de clinicile medicale private;
  • Acces rapid la servicii medicale, timpul de asteptare mult redus fata de sistemul de sanatate de stat;
  • Economie la bugetul familiei, in cazul in care clientul are nevoie de servicii medicale acestea sunt platite de asigurator;
  • Clientul isi poate alege nu numai clinica medicala ci si medicul care il va trata;
DESTINE Broker sustine campania nationala de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" in calitate de Partener. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.