1asig.ro
1asig.ro

MediHelp International se extinde pe piata asigurarilor medicale din Polonia, cu suportul biroului din Romania

5 min. / 1.540 cuvinte
MediHelp International, unul dintre principalii jucatori de pe piata asigurarilor de sanatate din CEE, prezent in Romania, Ungaria si Bulgaria, a anuntat ca se extinde pe piata din Polonia sub numele de MediSky, incepand cu luna martie, avand suportul biroului din Romania.

PROMO


Pentru clientii din Polonia, MediSky va furniza 3 tipuri de pachete de asigurare medicala reasigurate de LAMP Insurance, ce garanteaza o acoperire a costurilor medicale intre 500.000 si 2,5 milioane de euro.

"Aceasta initiativa strategica este extrem de importanta pentru MediHelp International. Piata asigurarilor de sanatate din Polonia este mai deschisa catre produsele noastre, iar legislatia sustine dezvoltarea acestei industriii. Astfel, anticipam o evolutie rapida in urmatorii ani", a declarat Zahal LEVY, Presedinte al MediHelp si MediSky International.

Intr-o prima etapa, biroul comercial din Polonia, condus de Anna JECZMYK in calitate de CEO, se va concentra pe dezvoltarea afacerii, vanzari directe si consolidarea relatiei cu brokerii, iar procesarea daunelor, reinnoirea politelor de asigurare si informarea clientilor vor fi gestionate de biroul de customer din Romania.

"Planurile noastre pentru piata din Polonia includ acoperirea costurilor medicale la nivel international si estimam vanzari de aproximativ 5 milioane de euro pentru urmatorii 5 ani", a adaugat Zahal LEVY.

Planurile de asigurare medicala MediSky, disponibile pentru clientii polonezi, includ acoperire pentru ingrijire medicala cu spitalizare sau in ambulatoriu, asistenta maternala, tratament pentru cancer si transplant, evacuare aeriana, acces in orice clinica din lume si servicii medicale de urgenta, non-stop.

1.807 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO