Heribert KAILBACH - Director de Marketing si Vanzari, MediHelp Romania - Cariere - 1asig.ro

Heribert KAILBACH - Director de Marketing si Vanzari, MediHelp Romania - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri 


Bucuresti
20
1 EUR = 4.6303 RON
1 USD = 3.9308 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Heribert KAILBACH - Director de Marketing si Vanzari, MediHelp Romania


Heribert KAILBACH MediHelp Romania, parte a MediHelp International, l-a numit, incepand cu luna ianuarie 2016, pe Heribert KAILBACH in functia de Director de Marketing si Vanzari pentru Romania.

Cu o experienta de peste 30 de ani pe pozitii de top in cadrul unor companii fianciar-bancare, Heribert KAILBACH va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de vanzari si de marketing pentru clientii corporate si retail. El va raporta direct catre Presedintele MediHelp International, Zahal LEVY.

"Suntem extrem de onorati sa il avem pe domnul KAILBACH in aceasta pozitie cheie. Expertiza sa extinsa in gestionarea unor strategii de marketing si vanzari complexe atat la nivel local cat si international, va consolida semnificativ pozitia MediHelp ca jucator cheie intr-o piata competitiva", a declarat Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

Heribert KAILBACH, originar din Sindelfingen, Germania, a mai detinut in Romania functiile de Vicepresedinte al RAIFFEISEN Banca Pentru Locuinte si Deputy General Manager al ProCredit Bank SA. Pe durata acestui din urma mandat, KAILBACH a fost membru in Consiliul Director al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania).

La nivel international, in Europa si Asia, Heribert KAILBACH a ocupat numeroase functii C-level si de management in companii de renume, precum Bausparkasse Schwabisch Hall, Postbank Group sau Vereinigte Volksbank AG Boblingen in Germania.

"Imi voi concentra expertiza pentru a pozitiona asigurarile medicale de sanatate ca pe un 'must have' in randul clientilor cheie din Romania. Totodata, obiectivele mele sunt legate de actualizarea strategiei de customer care a diviziilor de retail si corporate si de identificarea oportunitatilor de crestere a cifrei de afaceri a companiei", a declarat Heribert KAILBACH.

Heribert KAILBACH detine o diploma de Masterat in domeniul Managementului Avansat obtinuta in cadrul programului "Top-General Management" al Bausparkasse in colaborare cu Management Zentrum St. Gallen, un MBA la Academia Deutscher Genossenschaften ADG, precum si o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor, obtinuta in cadrul Academiei de Afaceri si Administratie (VWA), una dintre cele mai renumite institutii educationale din Germania.

MediHelp International este unul dintre principalii brokeri de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata din Romania din 1999.


Publicat pe 01.03.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM