1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

NUCLEARELECTRICA cumpara asigurari de raspundere civila si property cu peste 11 milioane lei

Societatea Nationala NUCLEARELECTRICA S.A. a achizitionat, in iunie 2016, asigurari property pentru Unitatile 1 si 2 CNE Cernavoda si FCN Pitesti precum si polite de raspundere civila pentru daune nucleare. Valoarea totala a contractelor este de aproximativ 11,35 milioane de lei.

Ambele contracte au fost atribuite companiei NUCLEAR RISK Insurers Ltd din Londra - Marea Britanie prin negociere fara anunt de participare. NUCLEARELECTRICA justifica alegerea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare prin faprul ca "lucrarile / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice".

Astfel, contractul de "Servicii de asigurare raspundere civila pentru daune nucleare" are o valoare totala finala de peste 3,81 milioane de lei, sub estimarea initiala, de 4,12 milioane de lei, conform unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Pentru contractul de "Servicii de asigurare a proprietatii - Unitatile 1 si 2 CNE Cernavoda si FCN Pitesti - pentru daune materiale, toate riscurile, inclusiv distrugere mecanica si electrica" producatorul de energie achita peste 7,54 milioane de lei, sub estimarea initiala, de 10,65 milioane de lei.

Cele doua contracte au fost atribuite pe data de 23 iunie 2016.

Producatorul de energie este controlat de stat prin Ministerul Economiei.

PROMO