1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Nicolae ANI a preluat functia de Director Canal Brokeri si Corporate Business al ERGO Asigurari

La inceputul anului 2017, Nicolae ANI s-a alaturat ERGO Asigurari (fosta CREDIT EUROPE Asigurari) in functia de Director Canal Brokeri si Corporate Business, potrivit informatiilor transmise 1asig.ro de catre companie.

Nicolae ANI (48 ani) are o experinta de peste 20 de ani in industria asigurarilor, ocupand functia de Chief Insurance Technical Officer (CITO) si Membru al Directoratului UNIQA Asigurari in perioada 2012-2015. In aceeasi companie, in intervalul 2008-2012 a detinut functia de Head of Underwriting.

Anterior, Nicolae ANI a fost Director General al EFG EUROLIFE Asigurari, in perioada 2006-2008. De asemenea, timp de 10 ani (1996-2006) a ocupat pozitia de Head of Property and Engineering la OMNIASIG VIG. Acesta a mai definut functia de Inspector Asigurari la METROPOL timp de un an (1995 - 1996).

Grupul ERGO a finalizat achizitia CREDIT EUROPE Asigurari in iulie 2016, tranzactie care a asigurat grupului prezenta completa a grupului ERGO pe piata asigurarilor de viata si generale din Romania. Incepand cu luna decembrie 2016, noul nume al companiei de asigurari generale a devenit ERGO Asigurari, iar evenimentul oficial de lansare a avut loc pe 26 ianuarie 2017.

ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Germania si Europa. La nivel mondial, grupul este prezent in peste 30 de tari, cu precadere in Europa si Asia. ERGO ofera produse si servicii de asigurare diverse. Pe piata de origine din Germania, ERGO se numara printre cei mai importanti furnizori, pe toate liniile de asigurare. In Romania, grupul mai detine si compania de asigurari de viata ERGO Asigurari de Viata, prezenta pe piata asigurarilor din Romania din anul 2010.

PROMO