1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Noi numiri aprobate de ASF in cadrul companiilor de profil

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat, in cadrul sedintei de miercuri - 7 noiembrie a.c., doua numiri in cadrul a doua companii de profil.

Astfel, ASF a aprobat numirea lui Rafal Andrzej MIKUSINSKI in calitate de membru in Consiliul de Administratie al METROPOLITAN Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat.

De asemenea, Monica-Diana MORUZEA a fost avizata, de catre Autoritate, in functia de Conducator Executiv (Director General), la societatea Posta Romana Broker de Asigurare.

Rafal Andrzej MIKUSINSKI face parte din echipa internationala a MetLife inca din anul 1999, cand a fost numit Portfolio Manager in cadrul MetLife Amplico din Polonia. In anul 2017, a fost numit EMEA Mutual and Pension Fund Management Head, fiind responsabil pentru fondurile de investitii din zona EMEA.

Monica-Diana MORUZEA are o experienta de peste 20 de ani in piata de asigurari din Romania, activand in sucursalele locale si centrale ale mai multor companii de profil. Este absolventa a Universitatii "George Bacovia" din Bacau, Specializarea Contabilitate si Management al Sistemelor de Informatii, avand, de asemenea, un master in Business Management.

PROMO