Norma nr. 17/2016 - Legislatie secundara - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Ghid Asig 
 Dictionar 
 Lex 
 Tendinte 
 Timp liber 1 EUR = 4.7340 RON
1 USD = 4.2803 RON


RFI

Legislatie secundara

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Norma nr. 17/2016


Art.1. - (1) Prezenta norma reglementeaza:
a) criteriile privind stabilirea activitaților, serviciilor sau operațiunilor care se incadreaza in categoria funcțiilor critice, precum si criteriile pentru stabilirea liniilor de activitate care se incadreaza in categoria liniilor de activitate de baza si a serviciilor asociate;
b) serviciile critice sau facilitațile pe care Autoritatea de Supraveghere Financiara poate sa le ceara unui asigurator supus rezoluției pentru a permite unui destinatar sa exercite in mod eficient o activitate care i-a fost transferata.
(2) Funcțiile critice sunt identificate de asigurator in contextul planului de redresare, ulterior de direcția care exercita funcția de rezoluție in procesul de planificare a rezoluției si de aplicare a masurilor necesare recapitalizarii asiguratorului in timp util.
(3) Serviciile critice sunt intrinsec legate de funcțiile critice, iar identificarea lor se face cu respectarea pasilor de identificare a funcțiilor critice.
....

Descarca AICI Norma nr. 17/2016

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Norma nr. 17/2016).
Share |

TOP Stiri
PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM