1asig.ro

Norma nr. 17/2016

Art.1. - (1) Prezenta norma reglementeaza:
a) criteriile privind stabilirea activitaților, serviciilor sau operațiunilor care se incadreaza in categoria funcțiilor critice, precum si criteriile pentru stabilirea liniilor de activitate care se incadreaza in categoria liniilor de activitate de baza si a serviciilor asociate;
b) serviciile critice sau facilitațile pe care Autoritatea de Supraveghere Financiara poate sa le ceara unui asigurator supus rezoluției pentru a permite unui destinatar sa exercite in mod eficient o activitate care i-a fost transferata.
(2) Funcțiile critice sunt identificate de asigurator in contextul planului de redresare, ulterior de direcția care exercita funcția de rezoluție in procesul de planificare a rezoluției si de aplicare a masurilor necesare recapitalizarii asiguratorului in timp util.
(3) Serviciile critice sunt intrinsec legate de funcțiile critice, iar identificarea lor se face cu respectarea pasilor de identificare a funcțiilor critice.
....

Descarca AICI Norma nr. 17/2016
1.593 accesari
Din aceeasi categorie
PROMO
Intrebarea saptamanii

Ai o asigurare medicala privata (produs care iti acopera o varietate de servicii medicale, la o multitudine de furnizori)?

- Da, de la serviciu
- Da, mi-am cumparat-o eu
- Nu, dar doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni
- Nu, si nu doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni


PROMO