1asig.ro

Numarul 9 al revistei "Universul INTER" a fost lansat

5 min. / 1.540 cuvinte
INTER Broker de Asigurare a lansat numarul 9 al revistei "Universul INTER", publicatie dedicata membrilor echipei, al carei obiectiv este sa contribuie la cresterea gradului de profesionalizare a acestora.

PROMO


Publicatia include date financiare ale companiei, obiectivele si strategia pentru 2019, interviuri si opinii ale specialistilor din asigurari, dar si articole informative despre diversele tipuri de polite.

"In cei 24 ani de existenta, am influentat "viata" a milioane de clienti si a zeci de mii de asistenti in brokeraj. La inceput in calitate de "pionieri" in brokerajul din asigurari, eram perceputi ca niste "ciudati" in peisajul sarac si tern al asigurarilor din Romania. Am avut nevoie de multi ani pentru a conta cu adevarat in primul rand ca breasla si mai apoi ca si companie. Noi, familia Inter Broker, an dupa an am pasit pe "drumul" brokerilor de asigurare cu dorinta vie de a depasi asteptarile clientilor si de a modela comportamentele fortei de vanzare cu accent pe calitatile, atitudinea si scopurile acesteia. Identificam si ne focusam pe oamenii care vor mai mult, sunt dornici sa munceasca si sa invete zi de zi", declara, in revista, Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker.

De asemenea, in cadrul revistei sunt incluse doua interviuri, cu Dorel DUTA - Presedintele UNSICAR - si cu Sergiu COSTACHE - Presedinte, XPRIMM Asigurari & Pensii.

Din revista "Universul INTER", cititorii pot afla mai multe informatii noua legislatie IDD si normele de punere in aplicare a acesteia, dar si opinii privind asigurarile online, RCA, asigurari de sanatate si multe altele.

In paginile publicatiei sunt ilustrate si evenimentele organizate de INTER Broker sau la care reprezentantii companiei au fost prezenti, dar si team building-urile din ultimii ani.

Revista poate fi rasfoita online AICI.

INTER Broker se situeaza pe locul 5 in topul companiilor de brokeraj din Romania, conform rezultatelor preliminare publicate de ASF, cu prime intermediate de peste 310 milioane de lei in 2018 si avand o cota de piata de 4,86%.

Amintim ca pe 10 mai va fi organizata Gala Premiilor INTER Broker, la Oradea, evenimentul reunind partenerii traditionali ai companiei de intermediere, alaturi de membrii echipei din intreaga tara.

1.236 accesari