1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
O companie de transport in comun ...

O companie de transport in comun cauta asigurator CASCO pentru 20 de autobuze electrice noi

TRANSURBIS SA (Compania de transport public Zalau) cauta asigurator CASCO pentru asigurarea, fara fransiza, a unui numar de 20 de autovehicule electrice noi (10 autobuze urbane electrice din gama 10 m si 10 autobuze urbane electrice din gama 12m) apartinand parcului auto.

Valoarea contractului este de 628.161 de lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicate in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi dat de cel mai bun raport calitate-pret, cu urmatoarele ponderi ale criteriilor de calitate:
  • pretul ofertat 85%;
  • termenul de plata a despagubirilor 10%;
  • termenul de efectuare a constatarii 5%.
Suma asigurata este egala cu valoarea reala a celor 20 de autovehicule asigurate, respectiv 55.823.923,4 lei, TVA inclus a sistemelor integrate de gestiune si diagnosticare electronica, anunta oficialii companiei de transport.

Potrivit caietului de sarcini, conform acordului cadru se vor acorda despagubiri pentru daunele produse direct de ciocniri, izbiri cu alte autovehicule, dezastre naturale, acte de vandalism, furt sau tentative de furt, avarii produse exclusive anveloperlor prin intepare, taiere etc.

De asemenea, deaspagubiri vor mai fi acordate si pentru daunele produse indirect de incendiu, traznet, furtuna, dar si pentru daunele produse cu prilejul salvarii persoanelor imobilizate in autovehiculul asigurat in urma descarcerarii, dar si de masurile luate in timpul evenimentului asigurat, pentru salvarea acestuia sau a constructiei in care se afla acesta.

Conform documentului, se vor acorda, in cadrul sumei asigurate, despagubiri pentru costuri/cheltuieli efectuate in legatura cu transportul autovehiculului de la locul producerii evenimentului asigurat la atelierul de reparatii cel mai apropiat agreat de producator sau la sediul TRANSURBIS SA daca, in urma producerii evenimentului asigurat nu poate fi plasat prin forte proprii.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 27 iulie 2020, ora 15:06.

PROMO