1asig.ro
1asig.ro

O companie din Marea Britanie a lansat o asigurare pentru evenimentele transmise live in mediul online

5 min. / 1.540 cuvinte
Transmiterea live a evenimentelor nu mai este o practica noua de multa vreme, insa, pe fondul masurilor de carantina si distantare sociala instituite ca urmare a pandemiei COVID-19, multe evenimente majore au fost anulate, amanate sau mutate online. In acest context, Beazley, o companie britanica de asigurari, a lansat o asigurare ce acopera organizatorii de evenimente online in cazul in care un eveniment virtual e perturbat sau anulat ca urmare a unor probleme de transmisie.

PROMO


Potrivit companiei, polita conceputa de Beazley pentru acoperirea evenimentelor transmise online sprijina organizatorii al caror succes graviteaza in jurul platformelor tehnologice cu ajutorul carora evenimentele virtuale sunt transmise live. Daca un eveniment este anulat pe fondul problemelor de transmisie, polita acopera pierderi precum costuri operationale, cheltuieli sau venituri brute obtinute din publicitate sau din vanzarea de bilete pentru accesul online.

"De mai multa vreme, multiple evenimente - de la conferinte de business, pana la festivaluri de muzica -, au avut un element online, care a fost acoperit printr-o polita de asigurare a evenimentelor. Cu toate acestea, pe fondul pandemiei COVID-19, vedem tot mai multe evenimente fie reorganizate, fie create de la zero pentru audiente pur virtuale. Chiar si pe fondul relaxarii masurilor de carantina, ne asteptam ca astfel de evenimente sa continue, atat pe partea de business, cat si pe partea de relaxare, pentru ca oamenii vor continua sa evite multimile inutile. Aceste evenimente depind de functionarea tehnologiei folosite, iar o problema la acest nivel poate avea un impact financiar semnificativ, ceea ce inseamna ca o asigurare solida este obligatorie. Asigurarea pentru transmiterea evenimentelor virtuale conceputa de Beazley ofera o acoperire simpla si clara, adaptata riscurilor pe care le implica gazduirea evenimentelor virtuale", explica Mark SYMONS - Contingency Underwriter, Beazley.

Asigurarea conceputa de Beazley este disponibila la nivel global si are o acoperire de pana la 10 milioane de dolari.

269 accesari