1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

O companie filipineza te asigura impotriva riscului de... a fi parasit de partenerul de cuplu

Unul dintre cele mai inovative produse din industria globala de asigurari vine din Filipine, unde Saphron, o companie InsurTech locala, le ofera consumatorilor cu probleme in dragoste posibilitatea de a o cunoaste pe MONA, polita care te asigura, printre altele, ca, in cazul despartirii de partenerul de cuplu, o noapte la hotel te ajuta sa iti revii mai repede.

Nu te desparti de partenerul de cuplu, ci, dimpotriva, sarbatoriti ziua care v-a adus impreuna, dar unul din voi nu poate ajunge? Tot MONA va scoate din incurcatura.

MONA - pe numele ei, Move On NA -, e prima astfel de asigurare implementata in Filipine, costa doar 5,5 euro si te asigura ca, atunci cand iubirea intampina probleme mai mult sau mai putin asteptate, cuplul asigurat primeste o mini-vacanta de o noapte la unul din hotelurile partenere Saphron. MONA e o forma a asigurarii riscului de anulare a unui eveniment, care-i ofera asiguratului un beneficiu predeterminat intr-o astfel de situatie. Saphron spune ca MONA e produsul ideal pentru a fi atasat aniversarilor de cuplu.

"In cazul in care nunta pe care ati planuit-o sau celebrarea unei aniversari de cuplu este anulata fie din cauza ca partenerii s-au despartit, fie din cauza unei boli critice, din cauza unui zbor anulat sau din orice alta cauza acoperita prin polita de asigurare, ne propunem sa te ajutam sa pui pauza acestui moment mai putin fericit, asa ca iti oferim o mini-vacanta de o noapte la unul din hotelurile partenere Saphron, pentru a incepe vindecarea", arata compania.

Asiguratul nu poate primi valoarea in bani a beneficiului, acesta fiind oferit strict sub forma unei nopti de cazare, subliniaza compania. Printre riscurile acoperite: accident, despartire, boala grava, conditii meteo extreme, anularea zborului, calatorie de afaceri probleme ale autovehiculului etc. De asemenea, MONA poate reprezenta un cadou pentru cineva drag. Asiguratul are dreptul la o singura revendicare/relatie. Polita se considera incheiata in momentul in care asiguratul a solicitat si primit despagubirea.

Pentru a putea fi eligibili pentru aceasta asigurare, partenerii cuplului trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa fie intr-o relatie de 6 luni, sa fie rezidenti ai statului Filipine si sa indeplineasca si alte conditii. Trebuie sa trimita o poza cu ei (chiar si selfie), precum si o dovada aditionala: un certificat de casatorie, un extras bancar comun, un contract de inchiriere semnat de ambele persoane, un screenshot dupa statusul relatiei pe Facebook sau un screenshot dupa o declaratie de dragoste facuta pe Facebook la adresa celuilalt.