1asig.ro

O saptamana pana la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor: Vezi clasamentele judetene si regionale ale brokerilor!

5 min. / 1.540 cuvinte
Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2019 include, conform traditiei din ultimii 10 ani, o sectiune dedicata performantei in asigurari, la nivel regional. Astfel, brokerii de asigurare cu cele mai bune rezultate, la nivel judetean, dar si pe regiuni, primesc distinctii in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe 3 aprilie a.c.

PROMO


Cei mai performanti 5 brokeri de asigurare la nivelul celor 40 de judete din Romania, respectiv Regiunea Bucuresti-Ilfov, dupa criteriul volumului de prime intermediate in anul 2018, vor fi premiati in cadrul GPPA 2019.

In acelasi timp, vor fi acordate distinctii si primilor 3 brokeri de asigurare aflati in fruntea ierarhiilor, alcatuite la nivelul celorlalte sapte Euroregiuni:

- Regiunea Centru
- Regiunea Nord-Est
- Regiunea Nord-Vest
- Regiunea Sud-Est
- Regiunea Sud-Muntenia
- Regiunea Sud-Vest
- Regiunea Vest

Clasamentele judetene si regionale au fost deja publicate online si pot fi accesate pe site-ul galapremiilor.ro.

Editia a XIX-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Publicatiile XPRIMM, va reuni profesionisti din toata tara intr-o atmosfera de gala, celebrand cele mai bune rezultate, dar si inovatia si dinamismul companiilor din piata de asigurari. Evenimentul va avea loc, pe 3 aprilie 2019, la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

Gala este sustinuta de DAS, in calitate de Partener, si de Drive 2U, in calitate de Partener de mobilitate, cu sprijinul oficial al IIS - International Insurance Society.

Descarcati acum formularul online si rezervati-va locul!

3.007 accesari