1asig.ro
1asig.ro

OMNIASIG pune in functiune o unitate mobila de constatare a daunelor in teren

5 min. / 1.540 cuvinte
Ca efect al numarului crescut de daune inregistrat in ultimii ani, in urma fenomenelor atmosferice severe, dar si a volumului daunelor avizate in randul clientilor de polite RCA sau Casco, OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta punerea in functiune a unei unitati mobile de constatare, pregatita sa se deplaseze pe teritoriul intregii tari.

PROMO


Astfel, in cazul unor situatii extreme din care rezulta un numar ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguratilor / pagubitilor OMNIASIG, intr-o anumita zona a tarii, inspectorii de daune OMNIASIG se deplaseaza intr-o unitate mobila in localitatea in care sunt semnalate daune multiple, in cel mai scurt timp posibil.

Biroul mobil de constatare daune se prezinta sub forma unui autovehicul specializat si care dispune de toata tehnica necesara constatarii daunelor in teren, independent de un sediu OMNIASIG. Prin intermediul acestei noi facilitati de constatare a daunelor, asiguratii si pagubitii OMNIASIG beneficiaza de o experienta optimizata, rapida si confortabila, precizeaza compania.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere.

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de peste 630 milioane lei in primul semestru din 2019, mai mari cu 14% comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, valoarea totala a despagubirilor platite de companie a fost de peste 413 milioane de lei.

3.504 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO