1asig.ro

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!

5 min. / 1.540 cuvinte
Premiile Brokerilor de Asigurare, evenimentul traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, aflat la cea de-a IX-a editie, isi va anunta castigatorii joi seara - 27 februarie a.c.. Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc in LOFT Lounge din Bucuresti.

PROMO


Intr-o atmosfera destinsa, vom afla cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

De peste 20 de ani, Publicatiile XPRIMM recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiera reprezinta un eveniment de traditie, marca si tinuta, un reper pentru recunoastera succesului in industria asigurarilor.

Rezervati-va aici un loc la Premiile Brokerilor de Asigurare!

Intr-o atmosfera eleganta si destinsa, liderii si specialistii din industria de asigurari vor avea si anul acesta parte de surprize.

Premiile Brokerilor de Asigurare 2020 sunt sustinute de GENERALI Romania, GRAWE Romania si POINTER Systems in calitate de Parteneri.

Valoarea primelor intermediate de brokeri a crescut, in primele 9 luni din 2019, cu peste 12% fata de perioada similara a anului trecut, pana la aproape 5,3 miliarde de lei, reprezentand 65% din totalul pietei locale de asigurari, conform ASF.

La sfarsitul lunii septembrie 2019, figurau inregistrati in evidentele Autoritatii de Supraveghere Financiara un numar de 334 de brokeri de asigurare si/sau reasigurare autorizati, din care: 288 societati active, 32 societati cu activitatea interzisa temporar si 14 societati cu activitatea suspendata.
862 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO