Premiile Revistei REACTIONS, Editia 2003 - Tendinte - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata...

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 Ghid Asig 
 Dictionar 
 Lex 
 Tendinte 
 Timp liber 
1 EUR = 4.7509 RON
1 USD = 4.1988 RON


RFI

Tendinte

Full screen Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Premiile Revistei REACTIONS, Editia 2003


Revista REACTIONS, publicatia de specialitate cu cea mai mare circulatie din intreaga lume, a acordat in toamna acestui an companiilor de asigurare, reasigurare, brokeraj si consultanta in asigurari Premiile Revistei REACTIONS, Editia a II-a.
Fiecare premiu a fost acordat pe baza voturilor exprimate on-line, sau prin intermediul taloanelor prezente in paginile publicatiei.

Astfel, Reasiguratorul Anului 2003 a fost desemnata compania germana Hannover Re, care si-a depasit rivalii europeni (Munich Re, Swiss Re, SCOR etc.) prin rentabilitate, flexibilitate si printr-un management inovator.

Premiul Asiguratorul Anului 2003 a fost acordat grupului de servicii financiare AIG (American International Group), singurul mare asigurator cotat de agentia de evaluare financiara Standard&Poor's cu ratingul "AAA".
In opinia cititorilor Revistei REACTIONS, AIG este cel mai mare si cel mai solid grup de servicii financiare la nivel mondial, administrand in mod profitabil active in valoare de peste 620 miliarde USD.

Mai mult, AIG a primit din partea aceleiasi publicatii si distinctia "Asiguratorul Anului 2003 - America de Nord, America Latina si Asia-Pacific", in timp ce Premiul "Asiguratorul Anului 2003 - Europa" a fost decernat companiei germane de servicii financiare Allianz, care, dupa un an mai dificil, a revenit la profit.

In ceea ce priveste domeniul intermedierilor in asigurari, cunoscuta companie Marsh, care a intrat in cel de-al 132-lea an de existenta, a primit distinctia "Brokerul Anului 2003", devansand rivalii de la AON si Willis.

Premiul cel mai disputat, din punct de vedere al rezultatelor, a fost, fara indoiala, "Personalitatea Anului 2003 in Asigurari", care a revenit castigatorului din 2002, si anume lui Maurice "Hank" GREENBERG, 78 de ani, Presedinte al gigantului AIG inca din 1969.

Aceste premii reprezinta cele mai inalte distinctii la nivel international acordate companiilor si personalitatilor ce activeaza in industria asigurarilor si reasigurarilor, fiind completate de premiile acordate in diferite state Europene de catre publicatiile de specialitate.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Premiile Revistei REACTIONS, Editia 2003).
Share |


Autor: Alexandru CIUNCAN | Publicat pe 18.09.2003 | 1065 vizualizari


TOP Stiri
PAID

OMNIASIG


Copyright 2019-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM