1asig.ro
Publicatii
Revista PRIMM - Asigurari & Pensii - Cea mai citita publicatie din Romania dedicata promovarii pietei asigurarilor si pensiilor private. Revista cuprinde sectiuni dedicate pietei asigurarilor, sectorului financiar-bancar si non-bancar, fondurilor de pensii, IT&C si multe altele.

Revista PRIMM – Asigurari & Pensii este principal Partener Media al celor mai importante conferinte de asigurare-reasigurare din Europa. Publicatia are o aparitie lunara si beneficiaza si de sustinerea unei platfome online: www.primm.ro.

Revista de Specialitate INSURANCE Profile

Publicata bilingv, atat in limba romana, cat si in engleza, prezinta semestrial cele mai recente analize ale pietelor de asigurari si brokeraj din Romania. 

De asemenea, Insurance Profile  include si o serie de numere speciale, dedicate pietelor de asigurari din Republica Moldova, Bulgaria, Azerbaijan, Georgia, Rusia, Turcia, Kazakhstan, Serbia si Macedonia.


XPRIMM Insurance Report
XPRIMM Insurance Report reprezinta o varianta extinsa care analizeaza comparativ, alaturi de datele statistice furnizate de pietele din statele din Europa Centralasi de Est, si pe cele din statele ex-sovietice, din Rusia, Turcia si din Asia Centrala.
Revista de Specialitate MOTOR Insurance Report

Publicatia include datele financiare pentru pietele de asigurari auto din 32 de state din Europa Centrala si de Est, Sud-Estul Europei, respectiv Comunitatea Statelor Independente. Revista cuprinde informatii specifice sectorului asigurarilor auto, cat si numeroase aspecte conexe acestuia: de la starea economica generala a pietelor analizate si statistici legate de parcul auto national, drumuri sau frecventa si cauzele principale ale accidentelor rutiere, pana la date privind subscrierile, daunele platite si problematica actuala in domeniul asigurarilor auto pentru fiecare tara analizata in raport.

Revista de Specialitate PROPERTY Insurance Report

PROPERTY Insurance realizeaza o analiza a segmentului asigurarilor de proprietati, pornind de la rezultatele inregistrate pe pietele nationale si punctand principalele caracteristici ale acestora, atat din punctul de vedere al oportunitatilor si perspectivelor de dezvoltare, cat si in ceea ce priveste expunerea la riscuri si asteptarile pentru perioada urmatoare. Cititorii vor gasi in paginile revistei 32 de profile de tara care includ atat principalii indicatori financiari (de la PIB pana la numarul de locuitori, rata somajului si gradul de penetrare al asigurarilor), cat si si statisticile detaliate privind segmentul de asigurari property. Acestora li se adauga o serie de articole de specialitate si interviuri cu personalitati relevante ale domeniului.
Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM - Publicate atat in romana, cat si in engleza, prezinta in rezumat stiri interne si internationale, dedicate domeniului asigurarilor, reasigurarilor, brokerajului si pensiilor private; interviuri, tendinte, informatii macroeconomice si dedicate domeniului financiar-bancar; agenda evenimentelor interne si internationale.