1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

QATAR Re are "unda verde" pentru a deschide o filiala la Londra

QATAR Re - companie de reasigurari cu sediul in Bermuda, parte a QIC Group -, a anuntat ca a primit "unda verde" din partea autoritatilor britanice (Prudential Regulation Authority - PRA) pentru deschiderea unei sucursale la Londra.

Potrivit QATAR Re, conducerea subsidiarei londoneze va fi asigurata de Michael van der STRAATEN, fiindu-i mentinute si atributiile curente aferente pozitiei de Chief Underwriting Officer, Long Tail & Specialty Classes.

"Suntem incantati ca am fost autorizati sa activam pe piata din Marea Britanie, Londra fiind cunoscuta ca 'hubul' asigurarilor de specialitate, prin urmare o prezenta pe aceasta piata devine obligatorie pentru orice companie care aspira la titlul de 'reasigurator global' ", a spus CEO-ul QATAR Re, Gunther SAACKE.

Totodata, "importanta Marii Britanii pentru QATAR Re a crescut si in urma achizitiei companiilor de asigurare membre ale Markerstudy Group din Gibraltar, care au subscris circa 5% - dintr-un total de prime de 750 milioane lire -, pe segmentul de asigurari auto din Marea Britanie".