1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Reff & Asociatii isi extinde echipa dedicata serviciilor financiar-bancare prin recrutarea Patriciei ENACHE

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, isi extinde echipa dedicata serviciilor financiar-bancare prin recrutarea Patriciei ENACHE pentru rolul de Managing Associate.

Patricia ENACHE are o experienta de peste 15 ani in cadrul unor societati importante de avocati de pe piata romaneasca si este specializata in drept bancar si finantari. Ea a acordat intreaga paleta de servicii de asistenta juridica in numeroase tranzactii de finantare, de la structurare de tranzactii si due diligence, pana la asistenta juridica dupa incheierea tranzactiei, atat pentru institutii de credit cat si pentru imprumutati. De asemenea, Patricia a fost implicata in numeroase proiecte privind restructurari de debite si transferuri de active bancare, in special portofolii de credite neperformante (cu o valoare nominala totala de aproximativ doua miliarde de euro).

Experienta ei include si consultanta juridica privind aspecte de drept bancar de reglementare, conformitate si operationale, precum si alte aspecte specifice domeniului serviciilor financiare, cum ar fi operatiuni de leasing, servicii de plata, asigurari sau piata de capital.

"Imi face o deosebita placere sa anunt extinderea echipei dedicate serviciilor financiare si ii urez bun venit Patriciei, un avocat cu o abordare complexa si o intelegere profunda a acestui domeniu. Am convingerea ca experienta ei va aduce plusvaloare practicii noastre si va extinde competentele pe care le punem in serviciul clientilor nostri din domeniul serviciilor financiare", a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner la Reff & Asociatii si lider al practicii de servicii financiar-bancare.

Competentele echipei Reff & Asociatii in domeniul serviciilor financiare sunt recunoscute de clasamentele internationale specializate Legal 500 si IFLR1000. Printre altele, aceste topuri subliniaza calitatea asistentei oferite clientilor in toate domeniile serviciilor bancare transnationale, in domeniul portofoliilor de credite neperformante, in structurarea, negocierea si incheierea acordurilor de finantare, precum si in achizitiile de active sau de portofolii din domeniu.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.