1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

SIGNAL IDUNA: Din ce in ce mai multe companii din Romania aleg pachete de asigurare de sanatate complexe

SIGNAL IDUNA Romania a anuntat depasirea pragului de 100.000 de asigurati, la data de 1 iulie a.c. "Din ce in ce mai multe companii din Romania aleg pachete de asigurare de sanatate complexe, care sa le ofere asiguratilor multiple optiuni de clinici sau retele medicale, specialitati medicale si specialisti in domeniu. Acest beneficiu extra-salarial a devenit, in timp, un indicator al preocuparii fiecarei afaceri pentru cea mai importanta resursa pe care o are la dispozitie: angajatii sai", au transmis reprezentantii asiguratorului.

Acestia au mai pprecizat ca prioritatea SIGNAL IDUNA este sanatatea asiguratilor si satisfactia acestora pentru serviciile oferite de companie.

"Ca pasi urmatori in dezvoltarea companiei, ne uitam cu foarte mare interes catre piata de retail din Romania in vederea unei posibile implementari a unei generatii de produse de sanatate personalizate", a declarat Tiberiu MAIER, Vicepresedinte, SIGNAL IDUNA Romania.

SIGNAL IDUNA a inceput activitatea in Romania in 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate. Incepand cu anul 2011, activitatea SIGNAL IDUNA s-a focalizat pe asigurarile de sanatate dedicate segmentului corporate.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format in 1999 prin fuziunea intre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si IDUNA NOVA Group, Hamburg. In prezent, SIGNAL IDUNA este prezenta in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania.

In 2016, SIGNAL IDUNA Romania a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 40,14 milioane de lei.

PROMO