Gabriel ORSA - Director al Departamentului Corporate, SRBA Broker - Cariere - 1asig.ro

english   


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorProtectia consumatorilorDespre asigurariEvenimentePublicatiiRadiowww.xprimm.com
 ASF 
 Asiguratori 
 Brokeri 
 Date financiare 
 Organizatii 
 Va recomandam 
 Cariere 
 Job 
 PAD-PAID 
 Opinii 
 Dezbateri Bucuresti
29
1 EUR = 4.6660 RON
1 USD = 4.0348 RON


RFI

Cariere

Arhiva

Gabriel ORSA - Director al Departamentului Corporate, SRBA Broker


Gabriel ORSA SRBA Broker, parte a Renomia Group, a anuntat numirea lui Gabriel ORSA, unul dintre reputatii specialisti ai pietei de asigurari din Romania, cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, in calitate de Director al Departamentului Corporate.

Misiunea sa este de a dezvolta portofoliul corporate si de a a coordona programele internationale pe care le gestioneaza SRBA pe teritoriul Romaniei, alaturi de partenerii internationali.

"SRBA s-a pozitionat inca de la inceput in piata ca un jucator care a tintit deopotriva dezvoltarea liniilor corporate si de retail, cautand sa creeze si sa pastreze un portofoliu echilibrat. Aceste eforturi au stat la baza ponderii dominante detinuta de asigurarile corporate in portofoliul nostru, de peste 60% din total, si a ponderii de prime facultative, de 42%, performanta pe care putini brokeri de top reusesc sa o atinga", a declarat Gheorghe GRAD, Directorul General al SRBA.

"Toate aceste deziderate sunt posibile datorita permanentei atentii acordate asiguratilor nostri si nevoilor acestora, facand posibila materializarea unui grad foarte mare de retentie a clientilor, de peste 92%, in ultimii 2 ani", a adaugat Gheorghe GRAD.

"In zilele noastre, riscurile la care sunt supuse companiile s-au diversificat, au aparut unele noi si complexe, precum cele financiare, cibernetice si nu in ultimul rand cele politice - care necesita instrumente moderne de protectie, produse de asigurare personalizate, adaptate fiecarui client. Unul dintre brokerii de top in acest domeniu, la nivel national si nu numai este SRBA, iar preluarea pozitiei de Director Corporate si lucrul cu profesionistii de aici reprezinta o frumoasa si placuta provocare ce imi permite implementarea cunostintelor si a experientei acumulate in cei 20 de ani de activitate in domeniul asigurarilor", a declarat Gabriel ORSA.

Prin apartenenta la Renomia Group, una dintre directiile strategice de dezvoltare o reprezinta consolidarea pozitiei SRBA ca reprezentant de incredere pentru companiile partenere din piata internationala: retelele globale de brokeraj Brokerslink si Worldwide Insurance Network Group, dar si importante companii de brokeraj in asigurari din Europa si SUA, au anuntat oficialii companiei.

"Ramanem in continuare interesati de cresterea echipei de vanzari, calitatea, experienta si cunostintele profesionale ale noilor membri ai echipei fiind elemente esentiale", a mai punctat Gheorghe GRAD, adaugand ca specialistii care fac trecerea dinspre asiguratori catre societarile de brokeraj aduc un semnificativ plus de valoare pentru toate partile implicate si in special pentru clienti.


Publicat pe 08.01.2016
PAID

OMNIASIG
Copyright 2018-2017 (c) 1asig.ro
powered by Media XPRIMM