1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Se cauta asigurator RCA si CASCO ...

Se cauta asigurator RCA si CASCO pentru autovehiculele DRDP Constanta

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR organizeaza in luna martie a.c., pentru achizitionarea unui pachet de asigurari RCA pentru 329 autovehicule si CASCO, fara ransiza, pentru 95 de masini din parcul auto al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta, din judetele Constanta, Calarasi, Ialomita, Braila si Tulcea.

Valoarea contractului este de 622.935 lei, pe o perioada de 12 luni, conform unui anunt de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi dat de pretul cel mai scazut.

Conform caietului de sarcini, in baza politei CASCO se vor solicita despagubiri pentru avarii sau distrugeri produse autovehiculelor asigurate, in mers sau stationare pentru cazurile de ciocniri, loviri, caderi, incendiu, transet si explozie, dezastre naturale, vandalism furt sau asigurarea persoanelor din autovehicul atat pentru invaliditate, cat si pentru deces.

De asemenea, despagubirile acordate vor acoperi si cheltuielile privind transportul autovehiculului la atelierul de reparatii, pagubele produse anvelopelor, dotari suplimentare montate pe autovehicul precum radio-casetofon, CD, statii de emisie-receptie, GPS, jante de aliaj.

"In cazul in care un autovehicul din flota asigurata CASCO este avariat din vina unui alt autovehicul, asiguratorul sa accepte deschiderea unui dosa de dauna in vederea efectuarii reparatiei autovehiculului pe asigurarea CASCO, fara ca valoarea asigurata a autovehiculului sa fie modificata, iar asiguratorul CASCO sa se ocupe ulterior de formalitatile necesare de recuperare a banilor de la asiguratorul RCA (regres RCA)", se anunta in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 martie 2020, ora 15:00.