1asig.ro
1asig.ro

Transelectrica aloca 7,75 milioane de lei pentru asigurari de sanatate pentru angajati

5 min. / 1.540 cuvinte
CNTEE Transelectrica SA organizeaza, in luna iunie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare voluntare de sanatate pentru personajul angajat, iar numarul total maxim de asigurari pentru salariati este de 6.540.

PROMO


Valoarea acordului-cadru este de 7,75 milioane de lei, pe o perioada de 36 de luni, conform unui anunt de participare la licitatie publicat in SICAP. Conform anuntului, acordul cadru va contine trei contract subsecvent a cate 12 luni fiecare.

Criteriul de atribuire a contractului va fi reprezentat de cel mai bun raport calitate-pret.

Conform caietului de sarcini, achizitia are in vedere asigurarea urmatorului pachet de servicii medicale: servicii adiacente - acces nelimitat la dispecerat de asistenta al asiguratilor, servicii ambulatorii de specialitate, servicii ambulatorii de specialitate clinica, servicii ambulatorii paraclinice, servicii spitalicesti pentru afectiuni acute si cronice, servicii de urgenta prespitalicesti.

Potrivit documentului, in pachetul de asigurare vor fi incluse si servicii de medicina dentara, beneficii de plata la contributia personala la pretul medicamentelor si servicii medicale suplimentar acordate.

In privinta beneficiilor de plata la contributia personala la pretul medicamentelor, in cazul acestora "se va specifica valoarea limitei asigurate pentru medicamente si valoareas procentului de coplata suportat de Asigurator in locul Asiguratului pentru medicamentele compensate", se precizeaza in document.

In plus, in pachetul serviciilor medicale acordate suplimentar ar putea fi incluse serviciile medicale de nastere in spitalele private , terapi alternative precum sedinte de psihoterapie, planificare familiala, servicii de mica chirurgie, servicii de recuperare si fizioterapie, dar si acoperirea afectiunilor grave.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 10 iunie 2020.

Anuntul integral si caietul de sarcini sunt disponibile in intregime aici.

472 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO