1asig.ro

VIDEO: Conferinta SAFETY Broker 2019: 2 produse co-brand lansate. Participantii obtin, in premiera, 2 credite de formare profesionala

Conferinta Anuala a Partenerilor SAFETY Broker a adus si in acest an o serie de premiere pentru industrie. Astfel, au fost lansate doua noi produse co-brand, iar, in urma tuturor prezentarilor si dezbaterilor, participantii de la conferinta obtin, in parteneriat cu ISF, cate 2 credite de formare profesionala.

PROMO


Evenimentul a avut loc in perioada 5-7 aprilie 2019, la hotel Alpin din Poiana Brasov, celebrand cei 14 ani de activitate ai SAFETY Broker pe piata locala de brokeraj in asigurari si reunind peste 300 de persoane din echipa brokerului, dar si reprezentanti au companiilor de asigurari, ISF - Institutul de Studii Financiare si UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

In cadrul conferintei de anul acesta au fost prezentate proiectele SAFETY pe anul 2019, punand accent pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care ne dorim sa le desfasuram alaturi de partenerii nostri

Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, a aratat ca dupa 6 ani in care compania s-a mentinut pe primul loc in piata, are obiective mari si pentru acest an, anticipand o crestere de cel putin 10% a primelor brute intermediate fata de anul trecut, pana la circa 110 milioane de euro. Astfel, cele mai mari cresteri le anticipeaza pe urmatoarele linii de business: sanatate, life (+25%), garantii si CAR (+50%), property si raspunderi (+10%), CMR si Cargo (+10%) si Casco (+5%).

Conform acestuia, strategiile de business pentru 2019 includ:
1. Focus pe generarea de venituri, dezvoltarea de noi produse co-brand: on-demand, asigurari personalizate.
2. Cresterea competivitatii prin inovatie:
- demersuri educationale pentru cresterea gradului de intelegere, asimilare si aplicabilitate a conceptelor noi.
- programe de training desfasurate la nivel national pe linii de business.
- programe privind formarea profesionala organizate impreuna cu PRBAR Academy in parteneriat cu ISF.
3. Continuarea dezvoltarii proiectului Safety Corporate in 2013: Raspunderi, Agro, Sanatate, Garantii.

Alte obiective ca lider de piata:
- sa ramanem alegerea numarul 1 in domeniul asigurarilor pentru clienti
- sa ne diferentiem prin profesionalism si servicii de cea mai inalta calitate
- atragerea clientilor corporate prin echipa si proiecte noi care aduc plus valoare in piata de brokeraj
- accent pe protectia consumatorilor : oferirea de consultanta si servicii post vanzare la cel mai inalt nivel
- depasirea provocarilor din piata: GDPR, IDD, criza HR
- cresterea calitatii formarii profesionale prin PRBAR ACADEMY - a mai spus Viorel VASILE.

"Atingerea obiectivelor stabilite, gradul de comunicare, spiritul de echipa si alte componente ce tin de imaginea companieisunt aspectele la care ne vom alinia in continuare pentru a ne mentine pozitia de #Safety1st. Vom adauga valoare serviciilor oferite de noi prin mentinerea unei mentalitati deschise pentru colaborare si vom ramane aproape de clienti. Vom cultiva socializarea ideilor in interiorul echipei, dar si la nivelul industriei si vom fi promoterii unor procese intensive de invatare", a declarat Viorel VASILE.

Ca parte a strategiei SAFETY, in cadrul conferintei au fost lansate si 2 produse co-brand.

Unul este in parteneriat cu ASIROM, fiind vorba despre un produs CASCO, de timpul "pay as you drive".

"Ne propunem sa facem un pas spre viitor si sa construim impreuna un produs CASCO care sa ofere asistenta si acoperire clientilor atunci cand acestia au nevoie, cand conduc. Va fi o polita cadru a carei acoperire clientii si-o pot activa pe perioade de cateva zile. Este o polita care este asociata cu o aplicatie de telefon mobil, iar prin simpla activare a acesteia, din aplicatie pot selecta numarul de zile pentru care se activeaza polita. Vorbim si de niste principii care trebuie respectate, precum inspectia de risc, dar apoi la activarea acoperirii, prin anumite elemente de siguranta (utilizarea datelor de localizare a clientului si a momentului in care s-a facut fotografia) se activeaza polita si clientii pot beneficia de acoperirea ei. Este un sistem intreg de alerte si notificari referitoare la politele in vigoare si vrems a fim aproape de clienti si sa fim disponibili oricand acestia au nevoie", a explicat Bogdan ZAMFIRESCU, Membru al Directoratului ASIROM VIG.

"Principiul prin carre va functiona polita este "pay as you drive". In clipa in care te-ai hotarat sa pleci la drum, ai activat polita, ai platit pentru numarul de zile dorit, iar apoi polita se suspenda. (...) Cu aceasta polita incercam sa pasim in viitor. Este o idee inovativa, functioneaza cel putin in SUA si sunt convins ca putem sa atragem de partea noastra multi clienti are folosesc, in principal, mai multe masinii", a adaugat Viorel VASILE.

Bogdan ZAMFIRESCU a explicat ca este o polita la prim risc, pe trei nivele de suma asigurata, cu riscuri predefinite, dar si cu pachete suplimentare.

Un alt produs anuntat in cadrul conferintei este o asigurare de sanatate co-brand intre SAFETY Broker si SIGNAL Iduna.

"Vorbim despre un parteneriat, un proiect co-brand in ceea ce priveste asigurarile private de sanatate. Proiectul a fost creionat luand in considerare structura si necesitatea sistemului de sanatate", a spus Tiberiu MAIER, Presedinte, SIGNAL Iduna Romania, precizand ca este un produs de diagnosticare, care acopera toate spetele posibile.

Produsul va avea doua planuri de asigurare si o plaja extinsa de varste, intre 1 si 65 de ani, cu o durata flexibila de 1, 2 sau 3 ani. El va fi dedicat atat femeilor si barbatilor, cat si copiilor, fiind introdus si un concept de familie, in care sunt vor fi acordate discounturi.

2 paneluri - 2 credite

Totodata, in cadrul conferintei au avut loc doua paneluri cu discutii interactive despre legislatia IDD si Pregatirea Profesionala, in parteneriat cu ISF - Institutul de Studii Financiare.

Astfel, participantii care intrunesc toate conditiile primesc 2 credite de formare profesionala continua, fiind primul eveniment din piata de brokeraj in care se acorda credite conform legislatiei.

De asemenea, ziua de sambata s-a incheiat intr-o spectaculoasa atmosfera "Black &White Casino Party".

Amintim ca evenimentul va debuta vineri dupa-amiaza cu o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc, avandu-l ca invitat pe Viorel VASILE - CEO, SAFETY Broker - alaturi de Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii. Cei doi au discutat despre realizarile brokerului in cei 14 ani de activitate, dar si despre realitatile si perspectivele pietei de brokeraj. Video - AICI!


1.638 accesari