1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Daniela IONESCU - ...

VIDEO: Daniela IONESCU - Asigurarile de sanatate individuale au reprezentat motorul de crestere in aceasta perioada

In aceasta perioada, din discutiile pe care le-am avut la rubrica noastra "#StamAcasa, dar continuam", s-au remarcat eforturile depuse pentru mentinerea portofoliilor de clienti pe toate clasele de asigurari. Daca vanzarile de asigurari generale au fost sustinute partial cu trecerea in mediul digital, am vrut sa intelegem mai bine cum se dezvolta lucrurile pentru asigurarile de viata si de sanatate. Asadar, invitata acestei editii a emisiunii a fost Daniela IONESCU, Director Divizie Vanzari Asigurari Viata si Sanatate, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

[video|14739]

"Noi am reusit chiar sa depasim asteptarile pe care le aveam anul trecut pe vremea aceasta. Nu am avut cum sa indeplinim planurile pentru martie si aprilie 2020, dar ne-am descurcat onorabil. Lucram intr-o companie foarte serioasa si asta ne da incredere. Nu ne putem astepta sa ni se micsoreze targeturile doar ca sa ne simtim noi confortabil. Important este ca toate platile pe care le are de facut compania sa se poata realiza ca si pana acum. Angajatorul te sustine, dar trebuie sa sustii si tu angajatorul cand are nevoie" a declarant Daniela IONESCU.

Pe segemntul pe care il coordoneaza, asigurarile individuale de sanatate au fost motorul de crestere in aceasta perioada. Motivul identificat este ca romanii constientizeaza mai mult ca oricand imprevizibilul din viata lor. Faptul ca suntem in plina pandemie nu face ca celelalte probleme de sanatate sa dispara.

"La ALLIANZ-TIRIAC, asigurarile de sanatate sunt produsul vedeta de 10 ani. DE o atentie deosebita din partea clientilor beneficiaza insa si asigurarile de viata. Traim momente in care constientizam mai mult decat oricand ce responsabilitate avem si de ce este normal sa te gandesti la planuri pe termen mediu si lung. De asemenea, din punct de vedere investitional este o perioada favorabila in acest moment. Poti cumpara unituri ieftin, dar este perioada pasilor marunti. Ai nevoie de un consultant foarte bun si o companie puternica pe care sa te poti baza pentru investitiile tale", a mai declarat reprezentantul ALLIANT-TIRIAC.

ALLIANZ-TIRIAC declara ca nu renunta la planurile de anul acesta. Acum 3 ani s-a stabilit obiectivul de a creste pe segmental asigurarilor de viata de 3 ori fata de momentul respectiv si de 5 ori pe segmental asigurarilor de sanatate.

"In aceasta perioada ne adaptam. Am mutat dialogul cu clientii in mediul online si este poate chiar mult mai eficient asa. In confortul casei sale si cu ceva mai mult timp la dispozitie sa asculte, clientul este receptiv si se simte confortabil sa discute despre viitor. Piata de asigurari de sanatate se poate contracta, dar partea buna este ca reprezinta o piata foarte tanara, iar contractarea sa nu poate fi semnificativa. Loc de crestere ramane in continuare foarte mult", a concluzionat Daniela IONESCU.

Pentru a urmari toate emisiunile si interviurile video pe care le realizam, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube al XPRIMM.