1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: Gabriel NICOLAE: 2016 a fost cel mai important an pentru VERASIG Broker

[video|13525]Greu incercata in 2016, piata de asigurari a suferit, anul trecut, schimbari importante, care au afectat brokerii din intreaga tara. La malul marii, de exemplu, schimbarile au fost resimtite din plin.

Pentru VERASIG Broker, modificarile legislative (si nu numai) au fost amortizate si implementate corect gratie eforturilor sustinute de echipa care a crescut.

"2016 a fost un an foarte important, poate cel mai important din activitatea VERASIG in cei 11 ani de existenta, un an cu transformari si cu schimbari profunde in structura pietei de asigurari si pentru perspectiva anilor care urmeaza. Tragand linia de sfarsit de an, 2016 si inceput de an 2017, pot sa spun ca am castigat, in aceste conditii destul de dificile de adaptare la noile cerinte impuse pietei de asigurari, nu atat in ceea ce priveste o crestere spectaculoasa a business-ului, dar cresterea calitatii echipei noastre, ceea ce ne face mult mai increzatori pentru viitor. Si am reusit, la sfarsitul anului 2016 si inceputul acestui an, sa formam o echipa mai numeroasa si mult mai buna calitativ, ceea ce ne da sperante pentru ceea ce urmeaza sa se intample in activitatea noastra", a declarat, la sfarsitul celei de-a XVII-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, Gabriel NICOLAE, Director General, VERASIG Broker.

La Constanta, din cate se pare, asigurarile pe segmentul maritim-fluvial au reusit sa acopere, intr-o anumita masura, impactul provocat de fluctuatiile din piata de asigurari.

"In ceea ce ne priveste, segmentele care au mers cel mai bine anul trecut sunt cele care ne-au consacrat in piata de asigurari. Ma refer in special la segmentul maritim-fluvial, unde noi am inregistrat si inregistram in continuare cresteri. Vorbim, de asemenea, de segmentul raspunderilor civile, al garantiilor. Cu alte cuvinte, mai mult zona de corporate. Calitatea serviciilor pe care le-am oferit pana acum a condus la prezenta unor noi clienti in portofoliul nostru", a mai precizat Gabriel NICOLAE.

Pentru anul in curs, obiectivele VERASIG Broker sunt atat directe, cat si indirecte. Adica, vizeaza atat compania in sine, cat si schimbarea perceptiei asupra pietei asigurarilor.

"Obiectivele noastre raman aceleasi: consolidare pe business-urile principale pe care le avem si o evolutie cu pasi mai mici, dar fermi. Avem in vedere, de asemenea, deschiderea de noi reprezentante VERASIG, dar intr-o zona pe care putem sa o acoperim, sa o deservim in primul rand calitativ. In zona de unde provenim noi, destul de greu putem sa observam o schimbare in atitudinea oamenilor fata de asigurari, dar ramanem increzatori ca, prin aportul nostru, prin implicarea noastra mai mare, o sa determinam si o crestere mai mare a interesului spre orice forma de asigurare, atat de necesara. Piata de brokeraj, lucru evident si in ultimii ani, se consolideaza, creste in calitate, in importanta. Sper sa fim si noi acolo, in primele randuri, in aceasta evolutie", puncteaza Directorul General al VERASIG Broker.