1asig.ro

VIDEO: Laura NAGHI: ISF pregateste lansarea unui nou program de master

5 min. / 1.540 cuvinte
ISF - Institutul de Studii Financiare este implicat in proiectele pentru piata, dar in acelasi timp are colaborari stranse si cu mediul academic pentru ca unul dintre obiectivele strategice ale ISF este de a aduce la aceeasi masa teoreticienii si practicienii, a declarat Laura Elly NAGHI, Director Centru Formare Profesionala, ISF, in cadrul unui interviu oferit XPRIMM TV.

"Acesta este motivul pentru care, in martie 2018, vom organiza a doua editie a Conferintei Europene a Serviciilor Financiare, inca o data la Brasov, cu o serie de paneluri in care teoreticienii, cadre didactice si cercetatori din mediul academic vor veni la aceeasi masa cu practicienii din piata asigurarilor, pensiilor private si de capital", a adaugat Laura Elly NAGHI, intrebata de evenimentele organizate de ISF.

In plus, colaborarea ISF cu mediul academic se traduce prin organizarea, in parteneriat cu Academia de Studii Financiare, a unui program de master. "Ma refer la programul de master de Tehnici Actuariale (TACT), ajuns deja la a 13-a serie de absolventi", a explicat Laura Elly NAGHI la finalul Conferintei Internationale "Formarea Profesionala Financiara Azi si Maine", organizata recent de ISF.

"In acest moment ne pregatim pentru lansarea unui nou program de master. De data aceasta va fi cu ajutorul unui centru universitar din Transilvania. Este vorba de un master de Intermediere in Servicii Financiare - Master ISF", a declarat oficialul ISF.

De asemenea, Institutul are o colaborare buna si cu companiile din piata de asigurari in ceea ce priveste educatia.

"ISF a dezvoltat impreuna cu ERGO Asigurari un program de perfectionat pentru cadre didactice din mediul universitar. Obiectivul principal al acestui proiect este de a actualiza mai mult informatiile care se ofera la nivel universitar si ma refer aici in special in cadrul disciplinei de Asigurari si Reasigurari predate la nivel de licenta si masterat. Mai mult, acest proiect isi propune sa dezvolte un manual de asigurari care va fi donat centrelor universitare. In prima instanta, vom face acest program de perfectionare la nivel de Muntenia, urmand ca in 2018 sa replicam acest modul", a spus Laura Elly NAGHI.

988 accesari
Sondaj

Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

- Foarte eficiente
- Eficiente, insa mai pot fi imbunatatite
- Insuficiente, este nevoie de mai mult


PROMO