1asig.ro

VIDEO: Revista PRIMM Asigurari & Pensii a fost lansata intr-un nou format interactiv!

5 min. / 1.540 cuvinte
Editia Speciala din luna mai a.c. a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii a fost lansata luni intr-un nou format, digital si interactiv, ancorat in realitatea pe care o traim preponderant online de doua luni incoace. Premiera a avut loc simultan pe conturile XPRIMM de Facebook si de YouTube!


RASFOIESTE aici Revista PRIMM Asigurari & Pensii!

Cu aceasta ocazie, XPRIMM a organizat primul Watch Party dedicat revistei PRIMM, in cadrul caruia participantii s-au bucurat de lansarea acestui numai special, au ascultat gandurile echipei implicate in proiect si au urmarit un scurt tutorial privind rasfoirea revistei.

Astfel, nr. 1/2020 al Revistei PRIMM nu doar se rasfoieste. Se asculta, se vizioneaza... si toate acestea pentru ca tehnologia o permite.

In ceea ce priveste continutul, Revista prezinta, in premiera, o analiza a Distributiei de Asigurari in Europa Centrala si de Est, care va fi extinsa in perioada urmatoare. Distributia este unul dintre teritoriile cel mai putin explorate de studiile de asigurari elaborate la nivel regional, in buna parte din cauza caracterului foarte eterogen al solutiilor folosite pentru vanzarea produselor de asigurari. In Romania suntem obisnuiti sa vorbim preponderent despre rolul brokerilor de asigurari, rolul acestora fiind dominant in raport cu ceilalti intermediari, mai ales pe segmentul asigurarilor generale. Alte canale de distributie a asigurarilor, ca bancassurance sau vanzarile directe, desi s-au dezvoltat semnificativ in ultimii ani, raman totusi cu un rol periferic in termenii procentului de prime de asigurari intermediate.

Tot in acest numar special al revistei PRIMM Asigurari&Pensii au fost remarcate principalele masuri luate de brokeri si asiguratori pe timpul pandemiei si cum estimeaza acestia impactul COVID-19 in Distributia de Asigurari.

De la distanta au fost realizate si noua interviuri cu specialisti din piata, ce sunt publicate in aceasta revista:
- Cristian ROSU, Vicepresedinte, ASF
- Adrian MARIN, Presedinte, UNSAR
- Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG
- Catalin CAMPEANU, Director General Adjunct, ISF
- Dorel DUTA, Presedinte, UNSICAR
- Antonio SOUVANNASOUCK, Presedinte, PRBAR
- Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker
- Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania
- Marilena BARLIGA si Dana LEMNARU, ALLIANZ-TIRIAC

O alta premiera este rublica Profil de companie, unde puteti afla mai multe informatii din activitatea a 9 brokeri de asigurare din piata locala.

Despre cat de importanti sunt distribuitorii de asigurari veti afla si din primul sondaj dedicat tuturor celor din linia intai, realizat de PAID Romania.

In ceea ce privesc performantele anului 2019, nu lipsesc nici Clasamentele judetene si regionale ale brokerilor, si nici rezultatele pietei asigurarilor in anul 2019. Tot aici regasiti o retrospectiva a evenimentului Premiile Brokerilor de Asigurare - editia 2020.

Totodata, in noul numar al revistei PRIMM Asigurari si Pensii gasiti si rezumatul primei conferinte online a pietei asigurarilor din Romania, organizate de XPRIMM sub denumirea de "Asigurari, Pandemie, Economie - Solutii inteligente nascute de criza", in cadrul careia au fost analizate solutiile gasite de companii in aceasta perioada, impactul asupra industriei, si nu numai.

Din revista nu lipsesc nici rubricile Tendinte (Un viitor exigent: Tendinte care definesc industria de asigurari in 2020), eStyle (Tehnologia, in lupta cu pandemia), Opinii (oferite de Mihai NEACSU si Alexandra SMEDOIU) si Campanii (Totul despre asigurarile de sanatate si Cu stil, in trafic).

O alta premiera a acestei reviste este faptul ca toate interviurile realizate in cadrul rubricile #StamAcasa, dar continuam, Ora de Risc si Despre Oameni pot fi vizualizate si ascultate direct pe contul xprimm de YouTube cu un simplu click in dreptul pozelor cu aceste emisiuni.

De altfel, toate materialele publicate in aceasta editie speciala a Revistei PRIMM vor avea trimitere catre formatul lor digital, pe site-ul primm.ro, iar machetele publicitare vor face trimitere catre site-urile companiilor respective.

528 accesari