1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Vezi cele mai importante ...

VIDEO: Vezi cele mai importante momente din Marea Finala a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"

Intrebari despre asigurari, raspunsuri corecte (de cele mai multe ori) si mult entuziasm: astfel poate fi descrisa, in cateva cuvinte, Marea Finala a editiei a II-a a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", moderata de Ana MOGA, Personalitate radio. Cele mai imporante momente din cadrul acesteia pot fi urmarite acum intr-un video special, publicat pe pagina de Facebook a proiectului.

In total, aproape 2.000 de participanti au fost eligibili pentru Marea Finala, iar dintre ei, mai multi norocosi - trasi la sorti cu ajutorul random.org - au fost sunati de Ana pentru a raspunde la o intrebare despre asigurari si de a avea sansa de a castiga Marele Premiu - un voucher de 2.500 lei la un magazin online. Doar primii 10 care au raspuns corect au avut numele scris pe unul din biletelele norocoase si au "ajuns", astfel, in tragerea la sorti finala.

Rolul Marii Finale a fost sa verifice cunostintele acumulate de participanti in cadrul celor 3 etape saptamanale ale campaniei, care au avut ca teme asigurarile auto, cele de locuinte, respectiv de sanatate si de viata. "Care sunt cele mai cunoscute doua asigurari obligatorii din Romania?", "Furtul masinii sau furtul unor parti componente ale acesteia intra in categoria riscurilor acoperite de CASCO sau de RCA?", "Ce asigurare iti protejeaza locuinta de riscul de furtuna", " Care este principalul risc care este acoperit de asigurarea de viata?" - acestea au fost doar cateva dintre intrebarile adresate participantilor.

In cadrul Marii Finale, au fost acordate urmatoarele premii:

  • Marele Premiu - un voucher de 2.500 lei la un magazin online - castigator: Ionel Brincoveanu
  • 3 premii de consolare - 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online - castigatori: Daniela Bogdan, Viorel Tanase si Ramona Iacob.

Urmareste videoclip-ul cu cele mai importante momente din cadrul evenimentului aici:

Despre "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a a fost organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei au fost GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker si ASISOFT.

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro, respectiv pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

PROMO