1asig.ro
1asig.ro

VIG, printre cei mai buni 500 de angajatori din lume

5 min. / 1.540 cuvinte
Anual, Forbes colaboreaza cu Statista, care realizeaza sondaje in randul angajatilor din intreaga lume, pentru a selecta cei mai buni 500 de angajatori la nivel global. Pentru a fi selectate, companiile trebuie sa fie incluse in lista Forbes a celor mai mari 2.000 de companii publice din lume - Global 2000: The World's Largest Public Companies. In topul realizat de Forbes cu privire la cei mai buni 500 de angajatori din intreaga lume, VIG ocupa locul 495.

PROMO


In 2019, in Global 2000: The World's Largest Public Companies, VIG a ocupat locul 1.192, conform clasamentului publicat in luna mai.

Statista a analizat peste 1,4 milioane de recomandari din partea angajatilor din intreaga lume, pentru a realiza acest top 500. Angajatilor li s-a cerut sa evalueze propriul angajator, dar si probabilitatea ca ei insisi sa recomande aceasta companie catre altii. De asemenea, li s-a cerut sa recomande si alti angajatori pe care acestia i-au considerat deosebit de atractivi.

Universum, companie suedeza specializata in branding-ul de angajator, realizeaza anual un studiu in randul studentilor, pentru a identifica cei mai atragatori angajatori. Vienna Insurance Group s-a clasat pe locul 55 in Top 100, in conditiile in care studiul a analizat alte 3.536 de business-uri din Austria. Studiul, la care au participat peste 10.000 de studenti de la 31 de univrsitati diferite, cu 135 de domenii diferite, a fost publicat luna trecuta.

"Ca angajator, trebuie sa oferim conditii atractive si sa investim in training si dezvoltare viitoare, pentru a atrage cei mai buni angajati. Branding-ul este extrem de important pentru noi, motiv pentru care echipa noastra dedicata si profesionala de Resurse Umane s-a concentrat pe acest domeniu timp de multi ani. Suntem foarte incantati de faptul ca strategia noastra de promovare a diversitatii si pozitionarea VIG ca angajator international atractiv pentru angajatii ambitiosi a avut atat de mult succes", a declarat Elisabeth STADLER, CEO, Vienna Insurance Group - VIG.

1.026 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO