1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Viitorul asigurarilor auto, dezbatut in cadrul Conferintei Internationale de Asigurari Auto de la Budapesta

Profesionistii in asigurari, reasigurari, brokeraj si domeniile conexe reuniti zilele acestea la Budapesta cu prilejul Conferintei Internationale de Asigurari Auto analizeaza principalele provocari si oportunitati din piata de profil. Evenimentul debuteaza astazi cu dezbateri privind situatia actuala din asigurarile auto, precum si viitorul acestui segment.

Nikola MILIJEVIC, Institute for Insurance - Croatia, Zsolt SIMON, GENERALI Hungary, Daniel MOLNOS, Association of Hungarian Insurance Companies (MABISZ), dar si Andres PIIRSALU, Estonian Insurance Association (EKsL), Motor Insurance Bureau and Guarantee Fund (LKF) - Estonia se numara printre specialistii care sustin prezentari in prima zi a evenimentului.

Prima editie a Conferintei Internationale de Asigurari Auto, organizata in parteneriat de XPRIMM si Institute for Insurance din Croatia, cu sprijinul MABISZ - asociatia profesionala a asiguratorilor din Ungaria, se desfasoara la Budapesta (Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel), intre 28 si 29 aprilie. Pe agenda evenimentului, alaturi de problematica tarifarii si a managementului daunelor, se afla si o consistenta sectiune dedicata noilor tehnologii care ar putea revolutia, nu peste mult timp, domeniul asigurarilor auto.

Delegatii prezenti la eveniment au oportunitatea de a primi si cel mai recent numar al XPRIMM Motor Insurance Report, cuprinzand statistici si noutati din pietele de asigurari auto a peste 30 de tari din Europa Centrala si de Sud-Est si tarile CIS.

Conferinta Internationala de Asigurari Auto are ca parteneri Europ Assistance, Generali si CROATIA Osiguranje.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-urile xprimm.com si institutzaosiguranje.hr.