1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Viitorul pietei de asigurari se discuta la Conferinta "Insurance Market Trends" de la FIAR 2018

Provocarile, dar si oportunitatile din piata locala si regionala de asigurari, tendintele, dar si asteptarile pentru anul 2018 vor fi analizate luni, 14 mai a.c., in cadrul Conferintei "Insurance Market Trends" de la FIAR. Cornel COCA CONSTANTINESCU - Vicepresedinte, Sectorul Asigurari-Reasigurari, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) se numara printre vorbitorii de renume care vor sustine prezentari cu acest prilej.

Acestuia i se vor alatura, de asemenea, si alti cunoscuti specialisti, precum Michael THEILMEIER, Senior Vicepresident, GEN Re, Catherine HOCK, Vicepresident International Relations, ICMIF - International Cooperative Mutual Insurance Federation, Michael BRANDSTETTER, EU & International Affairs, VVO - Austrian Insurance Association, Gorazd CIBEJ, Director, AZN-Insurance Supervision Agency, Slovenia, Adrian MARIN, President, UNSAR, si Alexandra SMEDOIU, Vicepresident, CFA Romania.

Discutiile din cadrul evenimentului vor fi construite in jurul a mari cinci teme:
  • Peisajul in continua schimbare al industriei asigurarilor
  • Pietele din regiunea ECE in cadrul european
  • Conceptul asigurarilor mutuale
  • Schimbarile legislative europene si provocarile asteptate in 2018
  • Situatia asigurarilor din Romania: dezvoltare sustenabila pentru o piata a asigurarilor stabila si aflata in continua dezvoltare
Mai multe detalii despre Conferinta "Insurance Market Trends" sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Rezervati-va locul acum!

PROMO