1asig.ro

Vlad VITCU preia functia de Presedinte Executiv al BCR Leasing

5 min. / 1.540 cuvinte
BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou presedinte executiv, Vlad VITCU urmand sa preia aceasta pozitie. Cu o experienta de 20 de ani in industria financiar-bancara, el conduce din 2013 Divizia Corporate BCR din Nord-Estul Romaniei, una dintre cele mai dinamice din Banca Comerciala Romana.

PROMO


Vlad VITCU (43 ani) si-a inceput in BCR cariera profesionala in banking si servicii financiare si a detinut, de-a lungul timpului, functii dintre cele mai variate, acumuland expertiza atat in segmentul Retail, cat mai ales in cel Corporate.

Vlad VITCU a absolvit Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor si detine un doctorat in economie. El ii va urma in functie lui Bogdan Speteanu, care a preluat de la 1 ianuarie pozitia de Director Executiv al Retelei Corporate BCR.

BCR Leasing este una dintre cele mai mari companii de leasing din Romania, fiind parte din Grupul Banca Comerciala Romana. Compania ofera servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, respectiv: leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, masini agricole, aparatura medicala, etc. Prin subsidiara sa specializata, BCR Fleet Management, BCR Leasing pune la dispozitie, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational si management de flote pentru un numar extins de autovehicule si vehicule comerciale usoare.

BCR Leasing detine o larga retea nationala de servicii de leasing si un portofoliu important de clienti, din toate sectoarele de activitate, peste 85% dintre clienti fiind in prezent IMM-uri.

+poza cu Vlad VITCU din folder

676 accesari