A aparut Editia speciala a Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii. Descarca revista online!

Tweet
Editia speciala a Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii din acest an a fost publicata si poate fi descarcata gratuit in format PDF. Numarul special aduce, pe langa rubricile deja consacrate, si o serie de materiale inedite.

Click aici pentru download!

Asa cum v-am obisnuit, numarul special pe luna decembrie al Revistei PRIMM isi propune sa realizeze un succint bilant al pietei pentru anul care tocmai se incheie, respectiv sa traseze, cu ajutorul reprezentantilor autoritatii de supraveghere, ai asociatiilor profesionale, dar si ai jucatorilor din industrie, tendintele pentru anul care "bate la usa".

Parcurgand primele pagini ale revistei, puteti parcurge atat retrospectiva evenimentelor care au marcat sectorul asigurarilor de-a lungul anului 2017, in viziunea reprezentantilor pietei, previziunile pentru anul 2018 pentru cele mai importante linii de business (viata, auto si locuinte), pentru piata de brokeraj si cea de pensii private.

In acest numar regasiti trei interviuri cu:
Totodata, din Revista PRIMM - Asigurari & Pensii puteti afla detalii despre cele mai importante campanii de informare si educatie financiara din acest an:
In Editia speciala aflati si care sunt tendintele internationale, ce presupun noile reglementari europene, precum IDD - Directiva privind Distributia in Asigurari, dar si informatii despre evenimentele ce au avut loc in piata in a doua jumatate a anului, precum si cele mai importante schimbari de cariera ale specialistilor din domeniu.