Un nou sistem de vot al "Companiei anului"

Tweet
Publicatiile XPRIMM pregatesc un nou sistem de vot pentru "Compania anului" si "Brokerul anului". Campania se va desfasura pe portalul 1asig.ro incepand cu 1 februarie a.c.

Rezultatele inregistrate in aceasta perioada vor fi luate in considerare in jurizarea pentru decernarea trofeelor din cadrul "Premiilor Brokerilor de Asigurare" si "Galei Premiilor Pietei Asigurarilor".

A VII-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare va avea loc pe data 28 februarie 2018, la NOMAD Sky Bar,din Bucuresti. Astfel, performanta din brokeraj este celebrata in cadrul evenimentului dedicat pietei de intermediere devenit deja traditional.

Cea de-a XVIII-a editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor se va desfasura pe 2 aprilie 2018, la Hotelul Radisson. Gala Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de catre Publicatiile XPRIMM reprezinta un eveniment de traditie care aduce recunoastere acestei industrii in Romania. In cadrul evenimentului sunt acordate premii si distinctii pentru cele mai performante companii de asigurari din Romania la nivel national, dar si pentru performantele locale, produsele inovatoare lansate in anul precedent, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala.