Exclusiv: Vezi clasamentele judetene si regionale ale brokerilor!

Tweet
Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2018 va include, conform traditiei din ultimii ani, si o sectiune dedicata performantei in asigurari, la nivel regional. Astfel, brokerii de asigurare cu cele mai bune rezultate, la nivel judetean, dar si pe regiuni, vor primi distinctii in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc luni, 2 aprilie a.c.

Astfel, cei mai performanti 5 brokeri de asigurare la nivelul celor 40 de judete din Romania, respectiv Regiunea Bucuresti-Ilfov, dupa criteriul volumului de prime intermediate in anul 2017, vor fi premiati in cadrul GPPA 2018.

De asemenea, vor fi acordate distinctii si primilor 3 brokeri de asigurare aflati in fruntea ierarhiilor, alcatuite la nivelul celorlalte sapte Euroregiuni.

Clasamentele judetene si regionale au fost deja publicate online si pot fi accesate pe site-ul galapremiilor.ro.

A XVIII-a editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Publicatiile XPRIMM, va avea loc pe 2 aprilie a.c. la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Gala este sustinuta de AUDATEX, in calitate de Partener strategic, si de PRC - Pavalascu Risc Consultants, in calitate de Partener, cu sprijinul BUDUREASCA.

Rezervati-va locul acum!