Demararea fuziunii MIB-GLOBASIG a fost prezentata in cadrul ultimului eveniment marca GLOBASIG

Tweet
Conferinta Nationala a Partenerilor GLOBASIG a avut loc in perioada 18-20 mai 2018, in Delta Dunarii, ocazie cu care a fost anuntata si demararea fuziunii dintre MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker.

Evenimentul s-a desfasurat la Complex Cormoran, Uzlina, si a avut 110 invitati, printre care 13 asiguratori.

In cadrul conferintei GLOBASIG s-a discutat despre rezultatele anului 2017, obiectivele pentru 2018, dar si despre proiecte in derulare si proiecte viitoare, digitalizare si noua legislatie europeana - GDPR, IDD. Subiectul principal a fost demararea fuziunii MIB-GLOBASIG, avandu-l ca invitat special al evenimentului pe Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker (MIB).

Companiile MILLENIUM Insurance Broker si GLOBASIG Broker de Asigurare au anuntat ca demareaza fuziunea "de facto" prin alaturarea resurselor, echipelor, portofoliului de clienti si a managementului, cu mentiunea ca nu este fuziune "de jure", din punct de vedere al legislatiei societatilor comerciale. Urmatorul obiectiv important si imediat, dupa unificarea celor doua echipe, este listarea pe piata alternativa AeRO, de la Bursa de Valori Bucuresti.

"Am creat in cei sapte ani si jumatate o echipa foarte unita, cu un spirit aparte, unde am strans oameni de o deosebita calitate, atat profesionala, dar mai ales umana. Deviza mea principala a fost ca oamenii de calitate se strang in acelasi loc. Vom pleca impreuna, alaturi de colegii din MIB, la un drum care, cu siguranta, va fi presarat de multe realizari notabile. Impreuna cu Stefan PRIGOREANU, un prieten adevarat, am aratat ca si in aceasta industrie, se pot construi parteneriate de succes intre doi lideri", a declarat Antonio BABETI, Directorul General al GLOBASIG Broker, actualmente actionar al MIB.

"Adaptarea la evolutia economica, sociala si tehnologica va fi cheia succesului in aceasta industrie. Provocarile nu se vor opri aici si ne asteptam pe viitor ca reglementarile in acest domeniu, atat cele interne, cat si cele europene, sa diminueze numarul jucatorilor din piata de brokeraj din Romania. Am pus bazele unuia dintre cei mai mari brokeri pe segmental asigurarilor facultative din piata de profil din Romania si suntem deschisi sa primim alaturi de noi si alti brokeri", a adaugat el.

Tot in cadrul evenimentului a fost organizata si Gala Premiilor Partenerilor GLOBASIG. Astfel, premiantii sunt:

Managerul anului
Angajatul anului
Brokerul anului
Vanzatorul anului - asitenti in brokeraj
Cea mai scazuta pondere RCA (sub 35% din total prime intermediate)
Contributie la crearea GLOBASIG
Parteneriat durabil
Invitati speciali: avocat Mihaela BAKI, Gabriel NITU

In cadrul evenimentului GLOBASIG, pe langa Conferinta si Gala Premiilor, au fost doua party-uri, plimbare pe canalele Deltei, concursuri de dans, port popular, pescuit si gastronomie si multe alte surprize pregatite invitatilor.