1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

tIMOn si Romanian Security Fair au inceput! Vino la evenimente si gasesti si brosura "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"!

Iti cauti o locuinta noua sau vrei sa afli mai multe despre securitatea casei tale? In acest sfarsit de saptamana esti asteptat la doua evenimente tematice: tIMOn - Targul Imobiliar National si Romanian Security Fair 2016. In cadrul acestora, vei afla cu siguranta si mai multe despre cum sa iti protejezi financiar locuinta printr-o asigurare, dar si cum sa reactionezi in caz de cutremur: brosura campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este distribuita in cadrul ambelor targuri.

tIMOn - Targul Imobiliar National, unul dintre cele mai mari targuri imobiliare din tara, se desfasoara intre 20 si 23 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Peste 18.000 de locuinte cu o valoare de piata de aproape 1,2 miliarde de euro sunt scoase la vanzare in cadrul acestei editii de toamna, circa 80% din acestea avand preturi sub 80.000 de euro. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

Cea de-a patra editie a Romanian Security Fair, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de securitate privata romanesti, se desfasoara in perioada 20-22 octombrie, in Pavilionul Central Romexpo. Targul va reuni anul acesta peste 60 de companii participante. O lista completa a exponzatilor, precum si alte detalii sunt disponibile aici.

Brosura campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" care contine informatii si sfaturi referitoare la modul in care romanii isi pot proteja locuinta prin intermediul unei asigurari, dar si sfaturi si recomandari despre cum sa reactioneze in caz de cutremur, va fi distribuita in cadrul ambelor evenimente.

Organizat in parteneriat de PAID Romania, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si RFI Romania, demersul "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se bucura si in acest an de sprijinul unor importante companii de asigurari din Romania: GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, GENERALI Romania, GRAWE Romania, OTTO Broker, GARANTA Asigurari si inspectii-imobiliare.ro. Mai multe informatii despre demers sunt disponibile atat pe pagina de Facebook Asigura-Te, cat si pe asigurarealocuintelor.ro.