1asig.ro Printeaza acest articol

20 de ani de XPRIMM!


In urma cu 20 ani, chiar pe 10 iulie, a luat nastere XPRIMM - brandul de care sunt legate principalele evenimente si publicatii dedicate pietei romanesti de asigurari si principalul furnizor de informatii de specialitate din CEE, SEE si CIS.

XPRIMM a oferit cititorilor, pana in prezent, sute de publicatii tiparite, mii de buletine electronice, zeci de evenimente de specialitate si proiecte speciale, asumandu-si inca de la inceputurile sale, din anul 1998, rolul de vector de comunicare pentru industriile de asigurari, reasigurari si pensii private. Printre acestea mentionam:
Pe langa toate acestea, de 14 ani, XPRIMM este brandul sub care sunt organizate evenimente pe teme de actualitate, precum asigurarile auto, property, digitalizare, protectia consumatorilor, devenite deja traditie in strainatate. Dintre acestea, mentionam Praga, Viena, Istanbul, Munchen, Baku, Baden Baden, Chisinau, Skopje si nu numai.

De asemenea, in ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare de tip social media au adus, pentru publicatiile XPRIMM noi forme de prezentare si modalitati de a interactiona cu cititorii. Astfel, ne puteti gasi pe:
Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Cititi si: Timeline: Evolutia pietei de asigurari si a XPRIMM in ultimii 20 de ani