1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
A inceput editia a IX-a a ...

A inceput editia a IX-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

190 - cu doar atat mai putine accidente rutiere grave s-au inregistrat, in Romania, anul trecut comparativ cu 2022. Desi ne aflam pe drumul cel bun, lucrurile sunt departe de a fi bine: vorbim, in continuare, de mii de accidente rutiere soldate cu mii de morti si raniti in tara noastra: mai precis, 4.525 de accidente rutiere grave inreistrate in 2023, soldate cu decesul a 1.545 de persoane si ranirea grava a altor 3.535. In acest context, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, cel mai longeviv astfel de demers dedicat educatiei rutiere, continua cu cea de-a 9-a editie.

In acest an, tema campaniei vizeaza greselile pe care le fac toti participantii la trafic, greseli care, repetate, pot fi cosiderate, deja, alegeri si devin obiceiuri.

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor Life is Hard, Generali Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, AXERIA, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, INTARO, ASIROM VIG, CHIRIC & CHIRIC, ADEVAR, DALLBOGG, MARSH Romania, CAMPION Broker, RENOMIA Romania, MIB - MILLENIUM Insurance Broker, ASITO Kapital, RECREX, ASIGEST Broker, Daune.Expert, ACTIV Broker, MAXYGO Broker, GARANTA Asigurari, Cyber Level Ins, DAW Broker, HOBBIT Broker, PRESTIGE Broker si aplicatia digitala AMIABILA.

Proiectul se desfasoara, de asemenea, cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

FII TREAZ LA VOLAN! este singura campanie de siguranta rutiera din tara activa zi de zi, de aproape un deceniu, timp de 365 zile/an. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.