1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Allianz este cel mai puternic brand mondial de asigurari pentru al cincilea an consecutiv

Pentru al cincilea an consecutiv, Allianz a fost desemnat brandul de asigurari numarul unu la nivel mondial in clasamentul Interbrand 2023 Best Global Brands, dupa cum a anuntat asiguratorul german intr-un comunicat de presa.

Pentru prima data, valoarea brandului Allianz a depasit pragul de 20 de miliarde de dolari: cu o crestere cu doua cifre de 11,5%, valoarea marcii Allianz a crescut la 20,85 miliarde USD, o crestere de 2,15 miliarde USD de la an la an.

Numarandu-se printre marcile globale cu cea mai rapida crestere, Allianz a urcat cu trei pozitii pana pe locul 31 in clasamentul general Interbrand al primelor 100 de marci globale.

"Pozitia noastra in clasamentul celor mai bune marci globale este mai puternica decat oricand. Acest lucru afirma puterea tot mai mare a marcii Allianz si increderea acordata noua de clienti, agenti si brokeri, parteneri de afaceri si angajati", a declarat Bernd Heinemann, Group Strategy, Marketing and Distribution Officer, Allianz SE.

"A fi asiguratorul numarul 1 este doar inceputul. Allianz priveste dincolo de industrie si aspira sa concureze cu cele mai valoroase marci din lume. In aceasta liga, toti jucatorii au un lucru in comun: o intelegere profunda a valorii pe care marcile lor o aduc afacerii lor."

Interbrand publica anual clasamentul celor mai bune marci globale. Raportul anual isi propune sa identifice cele mai valoroase 100 de marci din lume. Pentru clasamentul si raportul complet din Top 100, inclusiv o analiza cuprinzatoare a tendintelor de crestere, sector si industrie, vizitati www.interbrand.com/best-global-brands.