1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Aproape 4.000 de daune cauzate de ...

Aproape 4.000 de daune cauzate de furtuna de saptamana trecuta

Ca urmare a furtunii de saptamana trecuta, companiile de asigurare Membre ale UNSAR au primit pana in acest moment aproape 4.000 de notificari de daune - atat in baza asigurarilor de locuinte, a celor dedicate bunurilor si sediilor companiilor, cat si in baza politelor auto CASCO.

Jumatate dintre aceste avizari au fost facute, pentru acoperirea prejudiciilor, in baza asigurarilor de locuinte si a celor dedicate companiilor, cealalta jumatate fiind pentru asigurarile CASCO. 

“Cu siguranta, evenimentele din ultima perioada ne-au demonstrat inca o data cat de expusi suntem riscurilor. Din fericire, avem si solutii la indemana. Trebuie doar sa ne informam din surse avizate sau de la distribuitorul nostru de asigurari preferat si sa luam cea mai buna decizie pentru a ne proteja bunurile cele mai de pret. Este important sa fim pregatiti si protejati financiar de o asigurare”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Presedinte & Director General al UNSAR.

Indiferent ca vorbim despre bunurile personale, locuintele, autoturismele sau afacerile noastre – acestea pot fi protejate prin intermediul unei polite de asigurare, care ne poate ajuta sa trecem mult mai usor peste astfel de incidente.