1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asigurarile pot fi si ... creative?

Asigurarile pot fi si ... creative?

Asigurarile sunt extrem de necesare, insa, pentru ca vorbim despre protectie financiara, sunt si tehnice si greu de inteles de catre publicul larg dar, surprinzator, ele pot capata,  forme extrem de ... creative. Departe de a se limita doar la protejarea masinilor, locuintelor sau sanatatii, industria asigurarilor a explorat teritorii neasteptat de noi, oferind polite inovatoare care depasesc imaginatia multora. Aceste asigurari demonstreaza flexibilitatea si adaptabilitatea sectorului, dar aduc si un zambet pe chipul celor care descopera existenta lor. 

Despre diverse tipuri de asigurari “creative”, despre cum sa cresti un antreprenor “From Zero to Hero” si despre care sunt temerile tinerilor intreprinzatori din asigurari, aflam din editia LIVE de marti, 13 februarie a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, difuzata de catre RFI Romania, cel mai citat post de radio de la nivel national.  

Industria asigurarilor si, mai cu seama, cea de brokeraj, este formata din antreprenori, fara de care populatia Romaniei ar avea un acces mult limitat la produsele de asigurare. Cu ce greutati se confrunta insa un broker/asistent in brokeraj la inceput de drum? 

Una dintre principalele griji pe care le are un intreprinzator tanar este formarea portofoliului de clienti. Asigurarile pot fi incheiate la orice broker, mai nou, chiar si online fara nicio consultanta, asadar cum poti sa te diferentiezi de concurenta? 

Alexandra MOLODOI, Owner, Asigurari Creative, a avut curajul de a porni la schimbarea imaginii asigurarilor in ochii populatiei si la adaptarea produselor la nevoile lor. In viziunea ei, desi la o prima privire politele de asigurare par (mult) prea tehnice, ele pot fi si o sursa de creativitate si de diferentiere. 

Cum face asta, urmeaza sa aflam chiar de la ea, in editia de marti, 13 februarie, a emisiunii “Ora de Risc.

                             ************************************* 

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!