1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BCR si OMNIASIG lanseaza prima ...

BCR si OMNIASIG lanseaza prima asigurare 100% online pentru microintreprinderi si PFA

BCR, impreuna cu OMNIASIG Vienna Insurance Group, lanseaza George Smart Protect, prima asigurare 100% online pentru microintreprinderi si PFA.

Astfel, Banca Comerciala Romana continua sa extinda ecosistemul digital George si anunta lansarea George Smart Protect, primul produs de asigurare pentru clientii microintreprinderi si PFA, oferit impreuna cu OMNIASIG Vienna Insurance Group. George Smart Protect poate fi achizitionat 100% online, din Magazinul George, oferind clientilor o experienta unica, cu acces simplu si rapid la un pachet de asigurare complet.

George Smart Protect propune o serie de beneficii (protectie prin asigurare) pentru clientii microintreprinderi si PFA:

 • Raspunderea civila publica fata de terti
 • Asigurarea bunurilor mobile pentru incendiu si alte riscuri
 • Asigurarea echipamentelor electronice
 • Optiuni suplimentare pentru protectie extinsa: Asigurarea de raspundere a chiriasului fata de proprietar, Asigurarea bunurilor pentru daune cauzate de fenomene electrice, Asigurarea banilor in numerar, Asistenta tehnica rapida.

„Suntem in contact permanent cu antreprenorii din Romania si incercam sa le simplificam experienta gestionarii afacerilor printr-o oferta digitala integrata, unica, in George. De data aceasta, marcam o noua premiera pe zona de asigurari si acces la servicii prudentiale, prin lansarea George Smart Protect - prima asigurare pentru microintreprinderile si PFA-urile din Romania. Acest demers vine sa sustina antreprenorii in a face alegeri financiare bune pentru ei si pentru afacerile lor, alegeri care sa ii ajute sa isi protejeze investitiile. Pentru ca o afacere, mai departe de aspectul financiar, inseamna o investitie majora de timp, pasiune si grija pentru oameni”, a declarat Ramona BADEA, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail, BCR.

„Impreuna cu partenerul nostru BCR, lucram constant pentru a face asigurarile cat mai accesibile si simplu de inteles pentru cat mai multi romani. Vrem sa contribuim la cresterea protectiei mediului de business, astfel ca lansam acum aceasta asigurare inovativa, special dedicata microintreprinderilor si PFA-urilor din Romania, George Smart Protect. Este o solutie digitala simpla si eficienta de asigurare, care protejeaza aceste business-uri si le ofera siguranta continuitatii, chiar si cand apare o situatie neprevazuta”, a declarat Costi STRATNIC, Vicepresedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group. 

Asigurarea poate fi accesata direct de pe telefon, din Magazinul George, de catre clientii care au cont George pentru afaceri, in cativa pasi simpli:

 • Verificarea conditiilor de eligibilitate pentru incheierea asigurarii si exprimarea acordului pentru prelucrarea datelor
 • Alegerea pachetului de asigurare care corespunde nevoilor afacerii
 • Parcurgerea informatiilor precontractuale
 • Confirmarea datelor de contact
 • Selectarea datei de incepere pentru pachetul de asigurare
 • Stabilirea detaliilor de plata
 • Semnarea digitala a documentelor contractuale

George Smart Protect este disponibil intr-un pachet cu o acoperire de baza, care poate fi completat cu acoperirile optionale.

Pachetul de baza:

 • Raspunderea civila: Protectie impotriva prejudiciilor (vatamari corporale, deces si pagube materiale la bunuri) provocate tertilor din culpa ta.
 • Asigurare pentru incendiu si alte riscuri: Acopera bunurile (mobilier, utilaje, echipamente si alte bunuri de inventar care deservesc activitatii economice desfasurate) in cazul incendiilor si altor riscuri precum furtuna, furt prin efractie etc.
 • Asigurarea echipamentelor electronice: Protejeaza echipamentele electronice fixe si portabile. In plus, in cazul daunelor partiale la aceste echipamente, produse din riscuri asigurate, se acorda indemnizatie pentru pierderea folosintei.

Pachetul de acoperire optionala:

 • Raspunderea fata de proprietarul spatiului inchiriat
 • Protectie impotriva daunelor cauzate de fenomene electrice
 • Asigurarea banilor in numerar
 • Asistenta tehnica la locatie: Acoperire pentru diverse avarii si probleme tehnice intampinate la sediul sau punctele de lucru ale afacerii tale.

Asistenta tehnica la locatie, prin personal tehnic specializat, se realizeaza pentru un numar de trei evenimente per an de asigurare, in limita a 2.500 lei per eveniment si suplimentar 1.000 RON pentru piese de schimb centrale termice/pompe caldura, instalatii aer conditionat/climatizare, detectie, alarmare.

Plata primei se va achita in LEI, catre Asigurator, la termenul agreat. Plata primei de asigurare se efectueaza anual sau lunar, in functie de optiune, prin debitarea automata a contului. Plata primei initiale va fi debitata in momentul emiterii politei de asigurare, iar perioada de valabilitate a politei de asigurare este de trei ani.

George Smart Protect este disponibil in Magazinul George de la inceputul lunii mai, iar mai multe informatii despre produs se gasesc pe website-ul BCR.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta din 1995 pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari si mai stabili asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national. Cei peste 1.100 de angajati ofera constant clientilor si partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul tuturor acestor ani.

BCR ofera o gama completa de produse si servicii financiare, printr-o retea de 20 centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor si 318 de unitati retail situate in majoritatea oraselor din tara cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 69% sunt unitati unde operatiunile cu numerar se efectueaza doar la echipamente (cashless). Clientii BCR dispun de o retea nationala extinsa de ATM-uri si masini multifunctionale (2.000 de echipamente) si servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking si E-commerce.