1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ce ne impiedica sa avem succes?

Ce ne impiedica sa avem succes?

Un studiu national recent arata ca 4 elevi romani din 10 sunt, de fapt, ... “analfabeti functionali”, adica au o capacitate foarte redusa de a citi si intelege un text. Din pacate, asta ne arata si ca scoala actuala are un impact tot mai redus asupra elevilor. Specialistii spun ca acesti viitorii adulti vor avea greutati mari in viata, inclusiv in intelegerea unui contract simplu. Tinand cont de aceste realitati este necesar sa gasim noi modalitati de invatare prin care cei care lucreaza asigurari sa devina consultanti si nu simplii vanzatori de RCA. Cum? Aflam din editia LIVE de marti, 6 februarie, a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, difuzata de catre RFI Romania, cel mai citat post de radio de la nivel national.  

Fara indoiala oamenii sunt cheia de care depinde succesul, cresterea si orientarea catre viitor a oricarei companii. Insa, cum ii perfectionam pentru a vinde produse tot mai bine adaptate nevoilor clientilor si a iesi din zona asigurarilor obligatorii? 

In plus, cum procedam cu agentii de asigurari sau cu asistentii in brokeraj care au un nivel mediu sau scazut de pregatire profesionala si, poate, de educatie? Cum ajungem sa ii transformam in adevarati consultanti pe cat mai multi dintre ei? Care sunt avantajele comercializarii altor tipuri de polite decat cele RCA? 

Vom putea afla raspunsurile de la invitatul editiei de marti, 6 februarie, a emisiunii “Ora de Risc”, Cristian-Dorel LACATUS, trainer expert si specialist in asigurari. 

************************************* 

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!