1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Conferinta Internationala UNSAR 30 ...

Conferinta Internationala UNSAR 30 ani are loc pe 10 iunie

Luni, 10 iunie, are loc, la Hotel J.W. Marriott, Sala Constanta, Bucuresti, Conferinta Internationala UNSAR, eveniment care marcheaza 30 de ani de la infiintare. La eveniment vor participa reprezentanti ai industriei de asigurari, membri ai guvernului, autoritati ale statului, reprezentanti ai mediului de afaceri si mass media. Printre invitatii de onoare se numara Petra HIELKEMA, Presedinte EIOPA, si Olav JONES, Director General Adjunct, Insurance Europe.

“Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea UNSAR reprezinta un moment deosebit de celebrare a eforturilor depuse de membri, parteneri, colaboratori si toti actorii implicati in consolidarea industriei de asigurari din Romania. Conferinta aniversara nu este doar o retrospectiva a evolutiei industriei in ultimii 30 de ani, ci si un punct strategic de reflectie asupra viitorului si o intalnire pentru reconfirmarea angajamentului nostru de a contribui la o Romanie stabila si prospera financiar”, transmit oficialii UNSAR.

Temele principale ale evenimentului:

  • Industria de asigurari in contextul european si global: Prioritatile urmatorilor ani.
  • Construirea unei Romanii protejate din punct de vedere financiar
  • Asigurarile si dezvoltarea tehnologica
  • Cultura riscului, fals optimism si deficitul de incredere la romani

Infiintata in 1994, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 21 de companii de profil. Acestea detin o pondere de peste 90% din piata locala de asigurari. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apararea si reprezentarea intereselor asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania, participarea la imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul asigurarilor, promovarea activitatii de asigurari in Romania si a dezvoltarii durabile a industriei de profil pe plan intern si international. Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al Federatiei Asiguratorilor si Reasiguratorilor Europeni – Insurance Europe. Asigurarile reprezinta un sector – cheie al economiei romanesti, contribuind la dezvoltarea acesteia. Asiguratorii Membri ai UNSAR platesc despagubiri de 5,2 milioane EUR in fiecare zi calendaristica.