1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Echipa nationala de rugby si ...

Echipa nationala de rugby si Federatia Romana de Rugby continua sa fie asigurate de GROUPAMA

GROUPAMA, liderul pietei de asigurari din Romania, anunta prelungirea parteneriatului cu Federatia Romana de Rugby pentru urmatorii 3 ani. Alaturi de Federatie si echipa nationala de rugby inca din 2018, GROUPAMA va fi in continuare asiguratorul oficial al ”Stejarilor”, reconfirmand astfel sustinerea pentru sportul romanesc. 

”Inainte de a intra pe teren, un jucator de rugby e sigur de un lucru: ca indiferent ce obstacol va intampina, colegii lui ii vor fi alaturi pentru a-i reda increderea, curajul. Un angajament similar avem si noi fata de clientii si partenerii nostri, acela de a le oferi continuitate atunci cand planurile le sunt intrerupte de neprevazut si de a le da increderea de a privi viitorul cu optimism. Altfel spus, credem ca nu conteaza ce obstacol ai in fata, conteaza pe cine ai alaturi. Aceasta este doar una dintre valorile care ne leaga de rugby si care sta la baza acestui frumos parteneriat pe care il avem cu Federatia Romana de Rugby. GROUPAMA este un sustinator activ al sportului, atat cel de performanta, cat si cel asociat unui stil de viata sanatos, astfel ca ne bucuram sa fim in continuare alaturi de Stejarii nostri, cu produsele si serviciile de care au nevoie, dar si cu sustinerea noastra”, a declarat Calin MATEI, CEO, GROUPAMA.

”Rugby-ul este un sport solicitant fizic, iar accidentarile pot aparea brusc in timpul meciurilor sau antrenamentelor. Pentru a-si proteja sanatatea si a asigura continuitatea carierei, jucatorii de rugby au nevoie de o plasa de siguranta.  O asigurare medicala sportiva reprezinta solutia optima, oferind acces la investigatii medicale complete, tratamente de specialitate si programe de recuperare rapida. Aceasta investitie in sanatate asigura atat linistea sportivilor, cat si performanta echipelor pe termen lung. Parteneriatul cu GROUPAMA ne-a adus linistea si siguranta de care aveam nevoie pentru sportivii nostri si ma bucur ca azi vom prelungi aceasta intelegere”, a declarat Alin PETRACHE, Presedinte Federatia Romana de Rugby. 

Sportivii si membrii staff-ului Federatiei Romane de Rugby si ai echipei nationale ”Stejarii” beneficiaza de asigurari de viata si sanatate cu acoperiri extinse, asigurari de calatorie pentru delegatiile la diferite competitii, fie ele nationale sau internationale, asigurari de incendiu si alte calamitati pentru cladirile in care isi desfasoara activitatea, dar si polite de asigurare obligatorie si facultativa pentru flotele de autovehicule. Valoarea politelor emise din 2018 pana in prezent depaseste suma de 400.000 Euro. Pe durata parteneriatului, echipa nationala de rugby a disputat 56 de meciuri, dintre care 33 in deplasare.

GROUPAMA are o lunga istorie privind implicarea in sport, atat la nivel de Grup, cu proiecte multiple ȋn domenii precum ciclismul sau sailing-ul, dar si la nivel local, unde sustine proiecte diverse, printre care si Lotul National de Paraclimbing.

GROUPAMA are aproape 2 milioane de clienti individuali si 175.000 de companii. Parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, GROUPAMA isi orienteaza strategia in jurul cresterii sustenabile, urmarind sa castige preferinta clientilor.