1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Efectele furtunii din 13 iunie: ...

Efectele furtunii din 13 iunie: OMNIASIG a avizat peste 800 de dosare de dauna

OMNIASIG a avizat pana acum 264 de daune in baza asigurarilor facultative de locuinta si 540 de daune in baza asigurarilor Casco, in urma furtunilor din 13 iunie.

„OMNIASIG Vienna Insurance Group a luat masuri rapide pentru a sprijini asiguratii afectati de furtunile puternice din Bucuresti si zona de sud si sud-vest a tarii ce au avut loc in data 13 iunie. Compania este pregatita pentru gestionarea si solutionarea cat mai rapida a numarului foarte mare de avizari pe care le-a primit deja, atat in baza politelor Casco, precum si a Asigurarilor facultative de Locuinte, pentru judetele afectate: Bucuresti, Ilfov, Mehedinti, Gorj”, au anuntat reprezentantii asiguratorului.

Echipele de inspectori au fost suplimentate zilele acestea in zonele afectate, pentru a putea acoperi cat mai rapid posibil toate locuintele pentru care proprietarii au avizat daune. Compania spune ca face astfel toate eforturile posibile pentru a-i sprijini pe asigurati sa isi repare cat mai repede avariile provocate de aceste furtuni si pentru a facilita plata despagubirilor intr-un timp cat mai scurt.

Si pentru daunele avizate in baza politelor Casco, OMNIASIG are active 21 de centre de constatare daune specializate in avariile provocate de grindina. Aceste centre specializate pot repara avariile autoturismelor prin tehnologie de ultima generatie de tip PDR (reparatii fara vopsitorie), reducand astfel durata cat masina ramane in service.

In prezent, OMNIASIG are 9 astfel de centre in Bucuresti si imprejurimi, 3 in Mehedinti si urmeaza inca 3 in celelalte judete ale tarii afectate de furtunile recente. Pana la momentul emiterii acestui comunicat, la OMNIASIG au fost avizate aproximativ 264 de daune in baza asigurarilor facultative de locuinta si 540 de daune in baza asigurarilor auto facultative Casco.

OMNIASIG reaminteste modalitatile prin care clientii pot aviza daunele suferite: 

  • La call-center 021.9669
  • Online, pe www.omniasig.ro > butonul “Notifica dauna”
  • Pe email: avizari@omniasig.ro

„Ramanem mereu alaturi de asiguratii nostri, iar in clipele grele cand au nevoie, le oferim tot sprijinul posibil, astfel incat sa poata trece cat mai repede peste moment si sa revina la un trai normal”, au mai spus oficialii companiei.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta din 1995 pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari si mai stabili asiguratori din tara. Compania are peste 1.100 de angajati si un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national. 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul grup de asigurari in intreaga regiune a Europei Centrale si de Est (ECE). Peste 50 de companii de asigurari si fonduri de pensii din 30 de tari fac parte din acest grup cu traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii. Cei peste 29.000 de angajati ai VIG raspund nevoilor de zi cu zi ale celor peste 28 de milioane de clienti. Actiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994, la Bursa de Valori din Praga din 2008 si la Bursa de Valori din Budapesta din noiembrie 2022. Compania beneficiaza de rating A+ cu perspectiva stabila din partea reputatei agentii internationale de rating Standard & Poor's. VIG colaboreaza indeaproape cu Erste Group, cea mai mare banca de retail din Europa Centrala si de Est.