1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#FIAR2024: In mai putin de doua ...

#FIAR2024: In mai putin de doua saptamani dam startul conferintelor! Inca te mai poti inscrie!

In mai putin de doua saptamani, profesionisti din piata re/asigurarilor, dar si brokeri, reprezentanti ai autoritatilor si asociatiilor de profil, specialisti din zona de IT si nu numai se vor reuni la Bucuresti, intre 26 si 28 mai, la Hotelul Sheraton, cu prilejul celei de-a XXV-a editii a FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari, evenimentul etalon al industriei de asigurari din Europa Centrala si de Est. 

Luni, 27 mai, cele doua conferinte "Insurance Market Trends" si “Property Insurance Conference", provoaca liderii si specialistii din domeniu la discutii privind schimbarile legislative, resetarea si relansarea pietei de asigurari, dar si impactul noilor tehnologii. 

Brokerii deschid cea de a doua zi de marti, 28 mai, cu “Insurance Distribution Conference”, iar ziua continua cu "Motor Insurance Conference", unde liderii si specialistii vor dezbate diferite teme, de la imbunatatirea eficientei in acest domeniu, pana la schimbarile legislative si posibilitati de adaptare in lumina ultimelor evenimente de pe piata auto. 

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul  UNSAR, UNSICAR, PRBAR, IUC GROUP si ApPA.  Life Is Hard  este Partener Principal al FIAR 2024, iar Grawe Romania, RECREX, REIMPACT RE , tbi bank si ASISOFT incheie cu succes o lista semnificativa ca Parteneri. 

Informatii complete despre agenda Forumului din acest an, despre speakeri si conditiile de participare sunt disponibile pe https://www.fiar.ro/.