1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Intalnirea Anuala Informala ...

Intalnirea Anuala Informala UNSICAR 2024 la Timisoara

UNSICAR organizeaza in perioada 13-14 iunie 2024 editia cu numarul 6 a intalnirii anuale informale a membrilor asociatiei si a partenerilor acestora, la ZET Hotel din Timisoara.

Sunt prezenti brokeri, asiguratori, regularizatori de daune, consultanti in asigurari, reprezentanti ai autoritatilor, ai altor asociatii din piata financiara si jurnalisti, care, intr-un cadru informal, vor dezbate subiecte de actualitate.

Conceptul a fost lansat in 2018, cu editia “Bucurestiul nestiut”, a continuat in 2019 cu “Descopera Oradea cu UNSICAR”, a revenit in 2021, dupa pauza provocata de pandemie, cu “Republica de la Ploiesti, Drumul Vinului si UNSICAR”, in 2022 participantii au putut descoperi si povestea ultimei capitale a Moldovei sub deviza: “Prin dulcele targ al Iesilor” iar in 2023 s-au reunit in Cetatea Baniei, Craiova.

Dorel DUTA, Presedinte UNSICAR, a deschis lucrarile conferintei. Au vorbit apoi, Iulius FIRCZAK, Deputat, Parlamentul Romaniei, urmat de Claudiu STĂNESCU, Sal-Fin, Simona DOBRICĂ, ASF, Camelia VLADESCU, ASF, Catalin CAMPEANU, ISF si Cerasela CHIRIAC, INTER Broker.

“Prin aceasta intalnire, UNSICAR si-a propus sa aduca impreuna brokeri, asiguratori, regularizatori de daune, consultanti in asigurari, reprezentanti ai autoritatilor, ai altor asociatii din piata financiara si jurnalisti, intr-o zona plina de istorie, cu obiective turistice importante.Ediția de anul acesta este realizată în parteneriat cu Școala de Vară ISF, la care am fost bucuroși să contribuim.

 Vom dezbate probleme de actualitate din piata asigurarilor intr-un cadru informal si vom descoperi impreuna ce are de oferit Timisoara, orasul rozelor si capitala culturala europeana in 2023” a spus Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR, in deschiderea evenimentului.

Prima zi a intalnirii anuale, a fost dedicata discutiilor despre cele mai importante aspecte ale activitatii brokerilor si asiguratorilor si a continuat cu o vizita la Muzeul Revolutiei, urmata de o plimbare cu vaporasul pe Bega.

Ziua a doua este dedicata descoperirii centrului istoric al Timisoarei intr-un tur pietonal ghidat.

Evenimentul din acest an este sustinut de catre ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, DESTINE Broker si INTER Broker, ca parteneri oficiali ai evenimentului, de OMNIASIG VIG ca partener principal, de PROFIDUCIARIA, ASIGEST, MARSH Romania, HOBBIT Broker, ASIROM, GROUPAMA, GENERALI, COFACE, SIGNAL IDUNA si CAMPION Broker ca parteneri.