1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Metropolitan Life: subscrieri de ...

Metropolitan Life: subscrieri de peste 468 milioane de lei in primele noua luni din 2023

Metropolitan Life anunta o crestere de 3,65% a primelor brute subscrise in primele noua luni ale anului 2023, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. 

Astfel, in primele noua luni ale anului 2023, Metropolitan Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 468.393.397 lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2022, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 451.907.428 lei.

„Rezultatele din primele noua luni ale anului 2023 reflecta, in primul rand, capacitatea echipei de adaptare la dinamica pietei, continuand evolutia pozitiva de anul acesta. Aceasta demonstreaza nu doar rezilienta, dar si inovatia constanta in abordarea noastra strategica. In anul in care sarbatorim un sfert de secol de prezenta pe piata romaneasca, ne mandrim cu progresul realizat si suntem dedicati sa continuam pe acest drum al excelentei. In centrul activitatii noastre ramane angajamentul ferm fata de clientii nostri, oferindu-le solutii de protectie financiara adaptate nevoilor intr-o lume in schimbare”, a declarat Carmina Dragomir (foto), CEO Metropolitan Life.

De asemenea, pe parcursul primelor noua luni din 2023 au fost platite indemnizatii totale in valoare de 131.672.088 lei. In aceeasi perioada a anului 2022, valoarea acestora a fost de 132.187.862 lei.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele si afiliatii („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurari, anuitati, beneficii pentru angajati si gestionarea activelor pentru a-si ajuta clientii individuali si institutionali sa construiasca un viitor mai increzator. Fondata in 1868, MetLife are operatiuni in peste 40 de piete la nivel global si detine pozitii de lider in Statele Unite, Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metlife.com. In Romania, Metropolitan Life are peste 25 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Peste 4 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.